February 19, 2015

Nya DS 5: Symbolen för varumärket DS

Nya DS 5: Symbolen för varumärket DS

Avtäckt på Genève Motor Show 2015

Nya DS 5 är en bil med avantgardistisk stil som förenar ett dynamiskt beteende, raffinemang och känslan för detaljer med ett urval avancerade tekniska lösningar. Den representerar alla attribut som kännetecknar aktuella och kommande produkter från DS. Med den nya flaggskeppsmodellen introduceras den nya varumärkesidentiteten, den nya fronten och andra egenskaper som kännetecknar märket.

Utöver en ny frontgrill med integrerad DS-logotyp i mitten, strålkastare med Xenon LED-ljus, touchdrive interface och högprestanda-motorer så har DS 5 behållit sina sedan tidigare kända egenskaper. Karosslinjer som trotsar det konventionella, en exceptionell design både invändigt och utvändigt som är raffinerad in i minsta detalj och en cockpit-inspirerad förarplats.

Både i Europa och Kina har DS 5 redan satt sina spår hos allmänheten och riktar nu siktet ännu högre.

“Nya DS 5 är så mycket mer än en ny bil. Det är den bil som introducerar vår nya varumärkesidentitet. Sextio år efter lanseringen av den första DS bär nya DS 5 fortfarande med sig alla gener från sitt ursprung. Dessutom sätter den nya modellen riktmärket för våra ambitioner: att återuppliva den franska premiumbil-traditionen.”

Yves Bonnefont, VD för varumärket DS