Hoppa till innehåll

DS E-TENSE PERFORMANCE

Låt elegans inspirera framtidens teknologi

Morgondagens bilar designas genom motorsport

Helelektriska DS E-TENSE PERFORMANCE är en fysisk länk mellan Formel E och framtidens DS-design, som banar väg för morgondagens högpresterande bil. Ta del av en första titt på den nya E-TENSE-generationen, vars aerodynamiska design samt teknik inspirerats av alla våra segrar inom motorsporten.

Framtiden är elektrisk

DS E-TENSE PERFORMANCE är mer än bara en konceptbil, det är en förhandstitt på vårt kommande E-TENSE-program. Samma program fungerar likt ett veritabelt laboratorium för högpresterande bilar, och hjälper teknikerna vid DS Automobiles att analysera, utveckla och skapa den senaste generationens komponenter som kommer att fortsätta användas i våra bilar.

Högpresterande teknologi i framkant

DS E-TENSE PERFORMANCE har testats under verkliga förhållanden av våra Formel E-förare och levererar ett enastående regenerativt system vid fartminskning tack vare 600 kW-batteriet. Konceptbilen har även en kraftfull fartökningskapacitet – från 0 till 100 km/h på två sekunder.
DS E-TENSE PERFORMANCE kan generera upp till 815 hästkrafter tack vare den ackumulerade effekten hos dess dubbla elmotorer i kombination med fyrhjulsdrivna hjul.  
Chassit, motorn och batteriet är särskilt innovativa och står i centrum för utvecklingen av framtidens elbil. 

DS Automobiles, med nya visioner

 

DS E-TENSE PERFORMANCE omtolkar designspråket för den helelektriska generationen, precis som våra första konceptbilar. Elegansen stakar ut framtiden för vår design: den glänsande färgen leker med ljuset längs de smakfulla linjerna, motorhuven är tvåfärgad, den nya signaturbelysningen är förstorad av DS WINGS och DS-logotypen är upplyst samt tredimensionell.

Morgondagens DS

DS Aero Sport Lounge konceptbil

Banbrytande design, unik estetik, förverkligandet av våra vildaste idéer: DS konceptbilar är helt enkelt mästerverk.

Savoir-faire

Följ med bakom kulisserna i DS Automobiles verkstäder.