Hoppa till innehåll
Försäkring

DS Försäkring

Din DS är försäkrad redan från första början!

Du sätter dig i din nya bil, vrider om startnyckeln och njuter av den där sköna DS-känslan. Redan när du rullar ut från bilhallen är din DS skyddad av en äkta och extraladdad märkesförsäkring.

 

De två första veckorna bjuder din DS-handlare på försäkringen. Därefter får du 25 procent rabatt när du tecknar försäkringen för ett år.

 

Ytterligare fördelar med DS Försäkring:

 

  • Sänkt självrisk på vagnskadegarantin. Vagnskadegarantin ersätter dig om du t.ex. kör ner i diket och skadar plåten. För alla skador som Vagnskadegarantin täcker sänker vi din självrisk med 3 000 kr.
  • Din bil behåller sitt värde. Om din nya bil totalförstörs eller blir stulen står vi för en ny bil hos en utvald DS-handlare. Är din bil äldre än 1 år, eller har gått längre än 2 000 mil, står vi i stället för bilens marknadsvärde plus 25 procent.
  • Hyrbil om din egen bil inte rullar. Om din bil blir stulen eller står på verkstaden betalar vi för 75 procent av din kostnad för hyrbil, upp till 65 dagar.
  • Din DS repareras på auktoriserade verkstäder. Allt för att säkra andrahandsvärdet på din DS.

 

Ring gärna DS Försäkring om du har frågor eller funderingar på 075-243 30 40. Vi har öppet vardagar kl 8–19 och helger 9–17 (gäller inte vissa storhelger).

 

Innan du bestämmer dig bör du läsa mer om vad som ingår i försäkringen i Förköpsinformationen. Den är en sammanfattning av försäkringsvillkoret. Du finner både Förköpsinformationen och Försäkringsvillkoren nedan.