Hoppa till innehåll
Plug-In Hybrider

PLUG-IN HYBRIDER

Fransk körglädje under alla resor

Med en plug-in hybrid från DS kan du njuta av en helelektrisk körglädje och köra längre sträckor i fullständig trygghet. Våra hybrider kombinerar på ett effektivt sätt elmotorn som är idealisk för stadskörning, med bensinmotorn som är praktisk vid körning längre sträckor.

 

Den kombinerade effekten hos elmotorn och förbränningsmotorn ger dig en enastående prestanda och mångsidighet så du kan njuta av varje resa.

 

För att ytterligare öka din körglädje när du använder det helelektriska läget levererar våra plug-in hybrider regenerativ bromsning. Det är en teknik som är inspirerad av Formel E och som laddar ditt batteri i samband med inbromsning.

DS 7 E-TENSE 4x4
Upplev DS 7 E-Tense 4x4 med 300 eller 360 hästkrafter, fyrhjulsdrift och med fransk elegans. Med upp till 58 km räckvidd på ren el och enastående prestanda och exklusiva materialval imponerar DS 7 på alla fronter.
DS 4 E-TENSE

Med plug-in hybriddrivlinan på 225 hk förenar modellen DS 4 E-Tense låga utsläpp och minskad bränsleförbrukning: 32 g CO₂/km och 1,4 l/100 km. 

 

Med automatisk växling mellan körning i helelektriskt läge och körning med enbart bensinmotorn, eller en kombination av båda, anpassar sig hybridläget efter alla körförhållanden och levererar bästa möjliga prestanda.

DS 9 E-Tense 4x4 360
Upptäck kraftfulla DS 9 E-Tense med 360 hk och kraftfull fyrhjuldrift. Med sina två elmotorer, en framtill och en baktill, levererar drivlinan en imponerande prestanda och fransk komfort..