Hoppa till innehåll

DS AERO SPORT LOUNGE

Konceptbilen som återupptäcker konsten att resa

Morgondagens bil är redan här. DS AUTO SPORT LOUNGE är skapad med hjälp av expertisen hos våra passionerade och dedikerade män och kvinnor. Konceptbilen förkroppsligar en av DS Automobiles ambitioner: att introducera ett nytt tänk kring våra bilar. Från att enbart ha varit ett rent fysiskt föremål har DS AUTO SPORT LOUNGE tagits fram som ett mästerverk, designad för att göra varje resa till en upplevelse. 
Framtidens design
DS AERO SPORT LOUNGE är framtagen efter passagerarnas önskemål. Upplev en konceptbil som är allt från bred till låg, lång och lätt. En fastbackinfluerad sedan som kombinerar både aerodynamisk prestanda med en fenomenal design. 
Signaturbelysning
DS AERO SPORT LOUNGE erbjuder en ny design som andas framtid: E-TENSE signaturbelysning, upplysta emblem och en iögonfallande grafisk animation. 

Kraften i design

DS AERO SPORT LOUNGE är utrustad med en pärlemorfärgad lack som skapar både uppståndelse och en enastående körupplevelse. Tack vare den generösa taklinjen och frånvaron av fysiska speglar – som är ersatta med kameror – levererar DS AERO SPORT LOUNGE en uttrycksfull stil, som skapar en dynamisk design. 

Finess och modern teknik

DS AERO SPORT LOUNGE erbjuder en kupé som är extremt rymlig, men som ändå bibehåller sin sportiga profil. På båda sidor av kupén kan en del funktioner styras genom skärmar, vilket frigör instrumentpanelen. Skärmarna levererar nödvändiga navigationsfunktioner till förare och passagerare, samtidigt som viktig körinformation projiceras på vindrutan med hjälp av augmented reality. 

Lyxiga material

DS AERO SPORT LOUNGE kombinerar hantverk och modern teknik genom att använda sig av den unika expertisen som finns hos hantverksverkstäder och hantverkare: halmintarsia, bomullssatin och mikrofiber i tre material.
Halmintarsia
Bomullssatin
Mikrofiber i tre material

Modern teknik på insidan

Mittarmstödet mellan sätena fungerar som en styrkonsol. Med Leap Motion och Ultrahaptics får du taktila svar när du gör du handrörelser i luften.

Uppkopplad effekt

Information skickas till kupén genom en upplyst list på motorhuven. Det aktiverar i sin tur IRIS, som är DS AERO SPORT LOUNGES artificiella intelligens. E-TENSE-drivlinan levererar 500 kW effekt, som är kopplad till den senaste generationens 110 kWh-batteri. Totalt erbjuds en längre räckvidd på 650 kilometer och en fartökning från 0 till 100 km/h på bara 2,8 sekunder.

Högpresterande teknik

DS E-TENSE PERFORMANCE har testats under verkliga förhållanden av våra Formel E-förare och levererar ett enastående regenerativt system vid fartminskning tack vare 600 kW-batteriet. Konceptbilen har även en kraftfull fartökningskapacitet – från 0 till 100 km/h på två sekunder.

Morgondagens bil

DS E-Tense Performance konceptbil

Banbrytande design, unik estetik, förverkligandet av våra vildaste idéer: DS konceptbilar är helt enkelt mästerverk.

Savoir-faire

Följ med bakom kulisserna i DS Automobiles verkstäder.