Hoppa till innehåll

UNDERHÅLL AV FÖRBRÄNNINGS- OCH PLUG-IN HYBRIDFORDON

DS Service, sinnesfriden med utmärkt underhåll

För att ta hand om ditt fordon på lång sikt rekommenderar DS att du underhåller det med jämna mellanrum. I ditt DS Servicehäfte hittar du all service som ska utföras, samt under vilka intervaller varje del ska genomföras. Tillämpningen av tillverkarens garanti beror delvis på korrekt utförande av service. Och för att göra det ännu enklare för dig, få tillgång till din digitala servicebok på MyDS.

UNDERHÅLLSPAKET OCH DS-REVISIONER

Våra bästa tekniker säkerställer verifiering och reparation av ditt DS-fordon samtidigt som de erbjuder dig skräddarsydda paket med kontrollerade kostnader för delar och arbete. Regelbunden underhållning hjälper dig att undvika potentiella haverier. Upptäck DS exklusiva och fördelaktiga servicepaket: tillverkarens service, oljebyte, bromsning, luftkonditionering.

UNDERHÅLLSAVTAL FÖR HYBRIDFORDON

För underhåll av din DS plug-in hybrid, välj det erbjudande som bäst passar dina körvanor och behov.

 

Våra lösningar erbjuds på samma vis som för ett förbränningsfordon för att garantera trygghet när du använder ditt fordon och med tanke på dess andrahandsvärde.

 

Ta del av prisvärda planer och betalningar: fast belopp för hela löptiden, garanterat till dagens pris, ingen inflation, inga överraskningar.

DIGITAL SERVICEBOK

Din servicebok för underhåll av DS blir digital

Ta del av DS tjänster tack vare den digitala serviceboken som är tillgänglig i appen MyDS.

 

Appen är praktisk och låter dig enkelt hitta all information som rör underhållet av din DS:

 

  • Uppgifter om utförd service.
  • Nästa underhållssteg (längd/körsträcka).

 

Om du en dag säljer din bil är serviceboken en garanti och säkerhet för din köpare att fordonet har tagits om hand på rätt vis.

 

För din bekvämlighet finns serviceboken även tillgängligt i pappersformat.

BOKNINGAR OCH OFFTERTER ONLINE

Välj din närmaste DS-verkstad och ta del av DS-kvalitet och expertis. DS ser till att överensstämmelser och hälsobestämmelser upprätthålls.

 

Boka tid online och välj en tid som passar dig.

 

Begär vid behov en offert online för att i förväg ta reda på hur mycket specifikt arbete som krävs.

Votre expérience se prolonge

ONLY YOU vous propose un ensemble d’attentions pensées pour vous et adaptées à vos attentes. A l'occasion de votre prochaine venue dans l'un de nos ateliers, bénéficiez de services tels que DS VALET pour vous libérer des allers-retours. Vivez une expérience unique DS pour vous garantir sérénité, mobilité et exclusivité.

SKRÄDDARSYDDA TJÄNSTER

DS Assistance

Vår lyhördhet för din säkerhet och komfort.

 

Dra nytta av DS ASSISTANCE som skyddar dig från minsta lilla problem med ditt fordon.

MyDS-appen

MyDS-applikationen har utformats för att ansluta dig till din DS-bil och dess miljö. Förläng din körupplevelse före, under och efter varje resa.