Hoppa till innehåll

FÖRARASSISTANS

FÖRAR-ASSISTANS

PRESTANDA OCH INNOVATION

DS Automobiles passion för innovation har inspirerats av en futuristisk stil. Modeller från DS är utrustade med förstklassig teknik som säkerställer en säker och uppkopplad körupplevelse.
DS HEAD UP DISPLAY
DS Head-Up display(i) Tillgänglig i DS 4 beroende på utrustningsnivå och tillval.   ger en visuell upplevelse som påminner om augmented reality. Den digitala informationen projiceras genom vindrutan på en 21-tums diagonal bild, fyra meter framför bilen, så att du aldrig behöver ta ögonen från vägen.
DS PARK PILOT

Med DS PARK PILOT(i) Tillgänglig i DS 9 beroende på utrustningsnivå och tillval.   är det enklare än någonsin att parkera.

 

Detta intelligenta system kan identifiera en parkeringsplats stor nog för din DS bara genom att köra förbi den i högst 30 km/h. Med den här tekniken parkerar bilen på egen hand i en parkeringsruta eller ficka, utan att föraren behöver röra vid ratten eller pedalerna.

ADVANCED TRACTION CONTROL
Systemet Avanced Traction Control(i) Tillgängligt i DS 4, och nya DS 7 beroende på utrustningsnivå och tillval.  anpassar framhjulen vid körning och tack vare dess tre körlägen kan du köra säkert i svår terräng, såsom snö, sand eller lera. Med Hill Assistant Descent Control minskar dessutom risken att sladda eller tappa kontrollen över bilen i backar med mer än 5 % lutning.
DÖDAVINKELVARNARE
För extra säkerhet upptäcker detta system(i) Tillgängligt i DS 4 beroende på utrustningsnivå och tillval.   fordon i dina döda vinklar på sidorna när du kör, oberoende av hastighet. Med en räckvidd på upp till 75 meter varnar det dig för faror med en blinkande LED-lampa i sidospegeln på den aktuella sidan. När du backar varnas du för rörliga hinder upp till 40 meter bort i din bakre döda vinkel.
DS DRIVE ASSIST 2.0
Med DS smarta system DS DRIVE ASSIST 2.0(i) Tillgängligt i DS 4 beroende på utrustningsnivå och tillval.   breddas upplevelsen av autonom körning med semiautomatiskt körfältsbyte, omkörning och hastighetsrekommendationer i enlighet med trafikskyltar.
DS DRIVE ASSIST
DS har utvecklat DS DRIVE ASSIST som ett hjälpmedel för dig att när som helst återta kontrollen över din bil. Systemet justerar hastighet och avstånd i förhållande till framförvarande fordon och placerar din DS mitt i körfältet genom att manövrera ratten exakt så som föraren vill. Systemet övervakar även hastighet och färdriktning för ökad säkerhet och trygghet vid ratten.
DS NIGHT VISION
En infraröd kamera i grillen(i) Tillgängligt i nya DS 7, och DS 9 beroende på utrustningsnivå och tillval.   på din DS identifierar fotgängare och djur på upp till 200 meters avstånd. På instrumentpanelen varnas sedan föraren så att denne kan agera i tid på ett säkert sätt. Ett stort steg framåt i fråga om säkerhet som gör körningen mer avslappnad, även mitt i natten. 
DS ACTIVE LED VISION
Med sin LED-huvudstrålkastare och tre roterande moduler erbjuder DS ACTIVE LED VISION(i) Tillgängligt i DS 9 beroende på utrustningsnivå och tillval.   flera olika belysningslägen som är specifika för olika körsituationer. Modulerna samarbetar för att omgående justera ljusets vinkel, intensitet och räckvidd beroende på körförhållandena (väderlek, ljusnivå). Belysningen anpassas för att säkerställa en högupplöst sikt, oavsett om du kör i staden, på landet eller på motorvägen.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM(i) Tillgängligt i nya DS 3, DS 4 och nya DS 7 beroende på utrustningsnivå och tillval.   är DS nya intuitiva, ergonomiska och helt anpassningsbara infotainmentsystem. Det innefattar en personlig assistent med pekskärm och röstigenkänning.
DS DRIVER ATTENTION MONITORING
Ett sensorsystem(i) Tillgängligt i nya DS 7, och DS 9 beroende på utrustningsnivå och tillval.   övervakar tecken på trötthet eller bristande uppmärksamhet hos föraren såväl som bilens kurs både dagtid och nattetid. Vid bristande uppmärksamhet eller trötthet utlöses en ljudvarning i kupén som visas på den digitala instrumentdisplayen.
DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligenta strålkastarna DS PIXEL LED VISION 3.0(i) Tillgängligt i nya DS 7 beroende på utrustningsnivå och tillval.   ger extra säkerhet och anpassar sig till din omgivning genom att justera belysningen beroende på yttre förhållanden (stadskörning, landsvägskörning, väderlek etc.). Systemet styr ljuset mot kurvor för att förbättra sikten i hörn.

 

Med dess PIXEL-funktion kan du ha helljuset påslaget utan att blända framförvarande eller mötande fordon.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
E-TENSE-teknologi
Komfortteknologier från DS Automobiles.
Teknik för högsta komfort
Gör varje resa till en angenäm upplevelse.