Hoppa till innehåll
DS modellprogram

DS Automobiles modeller

Utforska våra franska premiumbilar

DS Automobiles har som mål att alltid erbjuda otroliga resor när du tar del av vårt exklusiva modellprogram.

SUV & Crossovers

Våra SUV-modeller bryter ny mark med en design som präglas av en kraftfull elegans. DS 3 och DS 7 kombinerar komfort med förstklassig teknologi och har designats för att erbjuda enastående upplevelser för alla sinnen.

Halvkombi- & sedanmodeller

Med DS 4 och DS 9 kan du njuta av kompromisslös körkomfort både under långa resor och korta turer i stan, tack vare modellernas elegans och fantastiska väghållning. Välj själv mellan effektiv förbränningsmotor eller 100 % elektrisk, som erbjuds i olika nivåer och erbjudanden.

Elbilar

Nya DS 3 erbjuder helelektrisk körglädje och komfort. Tack vare E-TENSE-motorns teknik kan du njuta av en räckvidd på upp till 400 km, samtidigt som du tar del av både prestanda och elegans.

Plug-in hybrider

Utforska fördelarna med plug-in hybriddrift med 0 CO₂-utsläpp i helelektriskt läge och minskad förbrukning vid blandad körning. Våra plug-in hybrider är effektiva och mångsidiga, och gör varje resa till en spännande upplevelse.

Företag

DS Automobiles erbjuder ett stort utbud av premiumbilar som kan skräddarsys för att tillgodose ditt företags alla behov.

 

Våra DS-experter kan hantera dina specifika behov på ett engagerat sätt: från val av bilar till hantering av din vagnpark.

Vanliga frågor och svar

Se vår FAQ

Vad ska du tänka på när du väljer ny bil?

Köpet av en ny bil är en viktig investering och kräver att hänsyn tas till flera olika faktorer: utförande, antal säten, automatisk eller manuell växellåda, drivlina, användningsfrekvens o.s.v. Vi rekommenderar även att du funderar över hur du kommer att använda din bil, till exempel om du kommer köra korta stadsturer eller långa resor på landsbygden. Våra DS-experter kan hjälpa dig hitta precis den modell som matchar alla dina behov.

Vilken slags bil ska du välja?

För att kunna välja ny bil måste du förstå vilka olika typer av bilar som finns. DS Automobiles erbjuder ett modellprogram som består av sedaner och halvkombi, men även SUV:ar och crossovers.

 

SUV:ar och crossovers

SUV- och crossovermodellerna liknar varandra designmässigt och utmärkande för dem är den upphöjda körställningen, som ger ett bredare uttryck likt ett terrängfordon. Dessa rymliga bilar har gott om interiörutrymme och erbjuder all komfort man kan förvänta sig av en familjebil. DS Automobiles erbjuder de väldesignade modellerna DS 3, DS 7 och DS 4.

 

Sedan och halvkombi

En sedan och halvkombi är mellanstora, avlånga bilar med noggrant utarbetad finish. De har vanligtvis kraftfulla motorer, vilket innebär att de kan köra långa sträckor utan att detta påverkar förarens eller passagerarnas komfort. Hos DS Automobiles kan du välja mellan de exklusiva modellerna DS 9 och DS 4.

El-, hybrid-, bensin- eller dieselbil: vilken drivlina vill du ha?

Förbränningsmotor

Trots den växande marknaden för elbilar är efterfrågan på modeller med förbränningsmotor fortfarande stort, alltså modeller med bensin- eller dieselmotor. Förbränningsmotorn är ett populärt val under körning långa sträckor, tack vare räckvidden.

 

Välja en ny elbil

Den elektriska drivlinan innebär flera odiskutabla fördelar. Bland annat kostnadsbesparingar på bränsle och service, låg skatt och dessutom är den ett miljövänligt alternativ, eftersom elbilar inte släpper ut någon koldioxid.

 

Vad är hybriddriftens kompromiss?

Hybridbilar har både förbränningsmotor och elmotor. Hybriddrivlinan kan därför vara den perfekta kompromissen genom att den utnyttjar alla fördelar med båda teknologierna. Numera är alla modeller i DS modellprogram tillgängliga i hybridutförande. 

 

Tillförlitlighet och trygghet

Inköpspriset för en begagnad bil är absolut lägre än för en ny bil. Emellertid är det en viss trygghet att köpa en ny bil: tillverkargaranti, förlängd livslängd på reservdelar, lägre underhållskostnader och så vidare.

 

Finansiering

DS Automobiles erbjuder flera olika finansieringslösningar som är anpassade till din nya bils behov. Om du vill köpa en ny bil utan att lägga en handpenning erbjuder vi flera olika finansieringsalternativ, som billån eller leasing.

Varför ska du köpa en ny bil?

Tillförlitlighet och trygghet 

Inköpspriset för en begagnad bil är absolut lägre än för en ny bil. Emellertid är det en viss trygghet att köpa en ny bil: tillverkargaranti, förlängd livslängd för reservdelar, besparingar på underhållskostnader och så vidare.

 

Finansiering 

DS Automobiles erbjuder flera olika finansieringslösningar som är anpassade till din nya bils behov. Om du vill köpa en ny bil utan att lägga en handpenning så erbjuder vi flera olika finansieringsalternativ, som billån eller leasing.

Vilka firmabilar erbjuder DS? 

DS Automobiles erbjuder ett utbud av förstklassiga firmabilar med hybridversioner för alla dina önskemål. Oavsett om du är chaufför vid en privat hyrbilsfirma, kör taxi eller om du tillhör ett företag som letar efter en ny firmabil kan du hitta precis rätt modell för din verksamhet hos DS Automobiles.