Hoppa till innehåll

ARV

Skapar morgondagens bil
DS Automobiles som skapades 2014, är en symbol för djärvhet och innovation. Varumärket som har hämtat sin inspiration från den allra första DS-modellen, vilken avtäcktes vid Bilsalongen i Paris 1955, samlar den bästa expertisen för att designa bilar för framtida generationer och utmana etablerade konventioner inom bilbranschen.

Födelsen av DS: en inspirerande ikon

1955 skapade den första DS-bilen sensation vid Bilsalongen i Paris och gjorde ett tydligt avtryck i bilhistorien. DS som är en innovativ, elegant och glamorös bil, blev mallen för fransk expertis inom lyxbilstillverkning, och för den banbrytande stil som ännu idag definierar filosofin i hjärtat av vårt DNA.

Tidlösa tekniska avtryck

Från förra århundradets DS-modeller till dagens och morgondagens modeller, DS team arbetar oförtrutet för att skapa banbrytande, särpräglade och eleganta bilar. Detta genom att återskapa ursprunglig teknik såsom körriktningsvisarna eller den hydrauliska fjädringen, och göra dem till starka kännetecken för varumärket, anpassade till de senaste mobilitetsbehoven.

UNIK

DS PIXEL LED VISION 3.0

Den första DS-modellen utmärkte sig med sina körriktningsvisare. För din säkerhet anpassar sig de intelligenta strålkastarna DS PIXEL LED VISION 3.0 i nya DS 7 till omgivningen för att justera belysningen efter yttre förhållanden (stadskörning, landsvägskörning, väderlek, etc.) och styr ljuset i kurvor för att förbättra sikten i hörn.

 

Med hjälp av PIXEL-funktionen kan du använda bilens helljus utan att blända framförvarande eller mötande bilar.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Den hydrauliska fjädringen som är trogen DS Automobiles ursprung, har ersatts av DS ACTIVE SCAN SUSPENSION som omedelbart analyserar vägen för att justera fjädringens styvhet eller mjukhet och säkerställa bästa möjliga körkomfort. 
DS CORNETS
Liksom i den första ikoniska DS-bilen är DS Cornets placerade på båda sidor av DS 9 och inrymmer sidoparkeringsljusen. Tunna och eleganta matchar de den ikoniska belysningen i denna eleganta modell. 

Fortsätter att skriva berättelsen om DS

Våra team av tekniker och designers som är inspirerade av varumärket DS Automobiles rika historia och våra banbrytande värderingar, använder sin enastående expertis inom fransk biltillverkning för att fortsätta skriva vår berättelse och utveckla morgondagens bil. Under deras kunniga överseende blir våra bilar teknologiska föredömen med unika silhuetter och personligheter.

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

DS Nyheter

Håll dig informerad om de senaste nyheterna och händelserna från DS Automobiles.

Modeller

DS Automobiles har som mål att du ska uppleva otroliga resor när du tar del av vårt breda modellprogram av premiumbilar.