Hoppa till innehåll
Upplev konsten att resa

DEN FRANSKA KONSTEN ATT RESA

Det spelar ingen roll om du reser på egen hand eller om du tillhör ett sällskap: med DS Automobiles blir varje resa en unik upplevelse.

Vi kommer från Paris, epicentrum för både lyx och design – en stad där elegans i det närmaste är en livsstil.

Våra bilar kombinerar perfekt hantverk med klassledande teknologi, hållbarhet och enastående kvalitet.

På insidan präglas varje DS av en noggrann förfining av varje detalj, för att förstärka din körglädje och för att väcka dina sinnen.

 

Vi ser till att varje resa blir en unik upplevelse, som lever upp till den franska konsten att resa.

 

 

 

SAVOIR-FAIRE
Passionerat hantverk

 

 

 

THE WORLD OF HAUTE COUTURE
Utomordentlig finish
Våra bilar skapas genom den uppfinningsrikedom och all den innovation som präglar våra hantverkare. Expertis, en unik savoir-faire, material av högsta kvalitet och elegant design – det är så vi skapar varje DS. 
PÄRLSÖMMAR

Våra pärlsömmar hämtar sin inspiration från Haute couture, och gör varje detalj i din DS ännu elegantare. Tråden försvinner lika snabbt som den dyker upp i lädret, vilket skapar en rytm i sömmarna som tog mer än fyra år att skapa och som krävde en speciell maskin. Pärlsömmarna är unika för DS och har blivit en viktig del av vårt dna. 

 

Invenio Flory är hjärnan bakom våra nutida dekorationer, och vi fick följa med till studion och filma det konstnärliga arbetet: https://invenioflory.fr.

"CLOUS DE PARIS"-GUILLOCHERING
Graciösa vågor och linjer, samt en otroligt skicklig teknik. Vår “Clous de Paris”-guillochering hämtar inspiration från fin urtillverkning och från den berömda Louvrepyramiden. Ytmönstret från “Clous de Paris” för tankarna mot väldigt små pyramidformationer, som har korsat varandra i ett sofistikerat samspel mellan ljus och skugga. Mönstret är en hyllning till Paris – ljusets stad – och finns graverat på flera olika ytor i våra bilar, efter ett krävande och invecklat hantverk. 
KLOCKARMBAND OCH DESIGNKLÄDSEL
Vår klockremsdesign på sätesklädseln är ikonisk för DS och är ett resultat av vårt outtröttliga arbete med läder, konturer, mönster och med att förfina vår otroliga expertis. Våra möbeltapetserare gör allt från stoppningsarbete till trimning och vikning av varje bit läder, för att se till att vi alltid når upp till vårt avantgardiska riktmärke.
INSPIRATION
Träffa hantverkarna som ligger bakom vår expertis

VI SKAPAR ELEGANS

För våra team finns det inget bättre tillfälle att prova nya material och nya teknologier än när vi arbetar på våra konceptbilar. Det är så vi etablerar relationer med nya samarbetspartners, och det är ett perfekt tillfälle att uppfinna en ännu mer innovativ körglädje, som präglas av DS Automobiles premiumkänsla.

En smak av framtiden

När våra ingenjörer och hantverkare skapar våra konceptbilar hämtar de inspiration från den parisiska lyxen och från morgondagens teknologi, utan att någonsin glömma bort det vackra, det sensuella och det enastående. Vår senaste konceptbil – DS AERO SPORT LOUNGE – visar upp framtidens DS, där varje bil blir en plats att vara: intelligent och personifierad, uppkopplad och sofistikerad.
 
SKAPANDETS KONST
Våra hantverkare, möbeltapetserare, designers, experter och ingenjörer arbetar bland annat med att förbättra våra teknologier. Allt för att utveckla varje detalj och varje finish, för att i slutändan skapa den perfekta kombinationen mellan förfining och prestanda. Några av våra handgjorda skapelser har blivit ikoniska för vårt varumärke, och låter dig vara en del av vår värld av innovation och komfort.
TEKNOLOGI
Formar morgondagens resor
DS Automobiles och vår E-TENSE-teknologi har nått hela vägen till toppen av Formel E-podiet genom att vinna två världsmästerskapstitlar. Vårt team arbetar efter våra ledord ambition och avantgarde, och utvecklar ständigt ny innovation för att erbjuda mer effektivitet och mer kraft. Våra elektriska modeller är skapade för att alltid prestera och för att öppna upp nya horisonter för dig, så att du själv kan upptäcks din maximala körglädje.
Från tävling till vardag
Redan 2015 blev DS Automobiles den första premiumtillverkaren som valde att medverka i Formel E och sedan dess har vi nyttjat racingteknologi för att utveckla våra personbilar. Vi drivs av mod och en vilja att skapa morgondagens bil och vi har framgångsrikt nyttjat vår kunskap från Formel E när vi tagit fram våra bästa kunderbjudande. Alla lärdomar som vårt Formel E-team drar från racingbanor över hela världen gör vi tillgängliga för våra team som utvecklar dagens och morgondagens helelektriska modeller. 

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

Services Expérientiels

Des services uniques avec un programme sur-mesure inspiré par vous et créé pour vous.

Art de vivre

Forte de son héritage mythique, DS Automobiles s’érige en véritable ambassadrice de l’Art de Vivre à la Française, faisant de chaque voyage une invitation fascinante à participer à une nouvelle aventure.