Hoppa till innehåll
Tjänstebilar

Tjänstebilar

DS TJÄNSTEBILAR

DS Automobiles erbjuder tjänstebilar för dig som vill ha fransk finess, avancerad teknik och garanterad premiumkomfort – till konkurrenskraftiga priser.

Våra modeller är lika nyskapande som de är utmanande, och levererar en lyxig design och en imponerande körkänsla.

 

Upplev våra högklassiga och välutrustade förmåns- och tjänstebilar, med den senaste tekniken och imponerande komfort.

 

 

BUSINESS LEASE BY DS

 

Business Lease är DS smidiga och färdigpaketerade finansieringslösning där allt ingår i månadskostnaden. Från service till vinterhjul, försäkring och 1 500 mil att köra varje år. 

 

Vi erbjuder även fast ränta, vilket innebär att du som tjänstebilsförare får fullständig kontroll över dina utgifter. Med Business Lease får du ett garanterat restvärde och ett attraktivt förmånsvärde på 4 066 kronor i månaden, med snabb leverans av din nya tjänstebil från DS Automobiles.

DS 7

DS 7 E-Tense Business Edition är vår moderna SUV som kombinerar teknisk expertis med enastående komfort – för maximal körglädje och en känsla av fransk lyx. DS 7 E-Tense Business Edition levereras utrustad med allt du behöver i vardagen: Pixel LED Vision 3.0, DS Drive Assist, Active scan suspension, 360 kamera, läderklädsel med eljusterbara stolar, HiFi Focal Electra, DS Iris Infotainment med Chat GPT och panoramaglastak.

 

DS 7 E-TENSE BUSINESS EDITION 300 4x4

 

Pris, exkl. moms: 479.920 kr

 

Business Lease by DS: 7.999 kr/mån 

När du väljer Business Lease by DS ingår allt du behöver i månadskostnaden: 1 500 mil att köra varje år, försäkring, vinterhjul och service.

 

Årlig skatt: 360 kr

 

Förmånsvärde för DS 7 Business Edition: 3.736 kr/mån*

DS 9

DS 9 symboliserar fransk “savoir-faire” och skiljer sig från mängden med sina moderna linjer som förenar elegans och dynamik. Detaljer, som DS-sabeln och Clous de Paris-finishen, DS Cornets och de infällda dörrhandtagen, ger bilen sin distinkta karaktär.

 

DS 9 E-TENSE INSPIRATION

 

Pris, exkl. moms: 519.200 kr

 

Förmånsvärde: Från 4.066 kr/mån*

 

Årlig skatt: 360 kr

DS 4 E-TENSE PLUG-IN HYBRID

Med DS 4 har våra ingenjörer skapat en effektiv och flexibel bottenplatta med fokus på design och prestanda. Den är framtagen för vår senaste 225 hästkrafters E-TENSE Plug-in Hybrid-motor, som är en kombination av 180 hk bensinmotor och 110 hk elmotor och ger en prestanda med otrolig flexibilitet i körningen.

 

DS 4 E-TENSE INSPIRATION

 

Från 399.200 kr exklusive moms

 

Förmånsvärde: Från 2.947 kr/mån*


Årlig skatt: 360 kr

DS 3 E-TENSE – 100 % ELEKTRISK

DS 3 E-Tense är den första modellen från DS Automobiles som drivs av 100 % el, en kompakt lyx-SUV som kombinerar avancerad teknik och finess med upp till 400 kilometers 100 % elektrisk räckvidd.

 

DS 3 E-TENSE INSPIRATION

 

Från: 399.200 kr exklusive moms

 

Förmånsvärde: Från 2.246 kr/mån*

 

Årlig skatt: 360 kr

DS 3

DS 3 är en kompakt SUV som kombinerar elegans, komfort och teknik. Med sin unika form sticker DS 3 ut med ett flertal detaljer som signalerar modernitet och finess.

 

DS 3 INSPIRATION

 

Från: 263.200 kr exklusive moms

 

Förmånsvärde: Från 3.038 kr/mån*


Årlig skatt: 7.030 kr

DS 4

DS 4 utmanar med sina imponerande proportioner, karismatiska look och kraftfulla uttryck. Genom att erbjuda den senaste tekniken får kupén en ren design som är både högteknologisk och ergonomisk.

 

DS 4 INSPIRATION

 

Från: 271.200 kr exklusive moms

 

Förmånsvärde: Från 3.113 kr/mån*


Årlig skatt: 7.294 kr

BLI KONTAKTAD OM ERBJUDANDE
Vill du ha ett erbjudande på en av våra modeller? Fyll i formuläret nedan. Du kommer sedan att kontaktas av en kunnig säljare som hjälper dig.

Business Lease (operationell leasing) utan kontantinsats genom DS Finans, löptid 36 månader. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker. Leasingpriser är baserade på fast ränta, exkl. moms, uppläggnings- och aviavgifter tillkommer. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel.

 

* Förmånsvärde efter marginalskatt.