Hoppa till innehåll

HÖGTEKNOLOGISK KOMFORT

HÖG-TEKNOLOGISK KOMFORT

EN INTERIÖR MED PRECISION

Njut av körglädje och smart teknik som förbättrar din ombordupplevelse och gör varje resa till ett nöje.
DS IRIS INFOTAINMENTSYSTEM

DS IRIS SYSTEM är ett nytt intuitivt, ergonomiskt och helt anpassningsbart infotainmentsystem. Med systemet får du en personlig assistent som både använder sig av ett pekgränssnitt och förstår vad du säger, samt agerar på kommando.

 

Med DS SMART TOUCH får du smidig tillgång till en av dina favoritfunktioner med en enda rörelse, och utan att behöva ta ögonen från vägen (navigation, kontakter, radio, AC, m.m.) Pekskärmen är perfekt placerad nära dina händer och följer dina rörelser. Den kan också känna igen gester såsom in- och utzoomning, och även handstil.

 

DS SMART TOUCH är tillgänglig i DS 4.

KEYLESS

När du befinner dig mindre än 3 meter från bilen, aktiveras den automatiskt och belysningen tänds. På 1,5 meters avstånd låses bilen upp och dörrhandtagen, som hittills varit osynliga, glider elegant ut(i) Tillgänglig i nya DS 3, DS 4 och DS 9.  .

 

Principen är densamma när du lämnar bilen: 2 meter från bilen dras dörrhandtagen tillbaka och bilen låses automatiskt utan att du behöver göra något.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Upptäck omedelbart ojämnheter i vägunderlaget med  DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Systemet förlitar sig på en kamera överst i vindrutan samt ett flertal sensorer som ständigt känner av ojämnheter i vägunderlaget. Dessa enheter skickar på millisekunder dessa uppgifter till en dator som driver varje hjul separat. Baserat på den informationen blir fjädringen styvare eller mjukare.

 

Tillgängligt i DS 4, nya DS 7 och DS 9.

LJUDSYSTEMET FOCAL ELECTRA® 
Inuti nya DS 7 kan du njuta av en unik och exceptionell ljudupplevelse med Hi-Fi-systemet FOCAL Electra®. Systemet består av 14 högtalare, inklusive en bashögtalare och en förstärkare med en total effekt på 515 watt.

DS IRIS SYSTEM

Upptäck DS nya, intuitiva, ergonomiska och helt anpassningsbara infotainmentsystem. Det innefattar en personlig assistent med pekskärm och röstigenkänning. DS IRIS SYSTEM gör det du vill när du vill.

 

Tillgängligt i nya DS 3, DS 4 och DS 7

DS AIR

DS AIR med diskreta luftmunstycken är ett unikt ventilationssystem som är både diskret och effektivt, samt helt integrerat i instrumentpanelen. Med dess kompakta design bidrar systemet med rörelse och renhet till instrumentpanelens utformning.

 

Tillgängligt i DS 4.

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

Din följeslagare på resan

DS IRIS SYSTEM är redan mycket intuitivt och responsivt och innehåller nu SoundHounds artificiella intelligens som drivs av ChatGPT API(i) Den nya funktionen för DS Automobiles använder kraften i generativ artificiell intelligens med SoundHounds Chat AI-plattform, som integrerar flera kunskapsdomäner, i kombination med de mest avancerade språkmodellerna som ChatGPT API för att ge snabbare och mer omfattande svar än det tidigare DS IRIS SYSTEM taligenkänningssystemet. ChatGPT är integrerat i DS IRIS SYSTEM med hjälp av SoundHounds ljud- och taligenkänningssystem. Som en språkmodell för artificiell intelligens utvecklas den för att generera människoliknande svar baserat på djupinlärning, men eftersom det är en ny teknik under utveckling kanske dess svar eller information inte är helt exakt, korrekt eller objektiv. Precis som med alla andra virtuella assistenter rekommenderar vi att du inte enbart förlitar dig på den information som tillhandahålls och att du undviker att dela privat information. Läs de allmänna villkoren

 

Din DS är nu förstärkt med en innovativ funktion som låter dig utforska en helt ny relation med ditt fordon, vilket ger dig en reskamrat som kommer att göra dina resor ännu säkrare och roligare.

Från och med den 15 mars kommer alla nya sålda DS över hela modellprogrammet, som är utrustade med DS IRIS SYSTEM, att erbjuda ChatGPT för föraren. Alla modeller sålda före den 15 mars och som är kompatibla kan via Connected Services få en uppdatering av bilens mjukvara. Mer information om detta kommer längre fram.
Videor om användning
Dra nytta av Chat GPT:s kunskap(i) ChatGPT (version 3.5) är inte realtidsansluten till en internetuppkoppling och kan förse dig med innehåll fram till september 2021.  och be den hjälpa dig att fylla dina resor med information och anekdoter. Historia, geografi, litteratur, gastronomi... säg hej till din nya reskamrat DS IRIS!
Ta reda på hur du aktiverar och använder den nya tjänsten i våra videotutorials.
FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

E-TENSE-teknologi

Upptäck elektrifiering enligt DS Automobiles.

Förarassistansteknologier

Säkerställer en säker och uppkopplad körupplevelse.