Hoppa till innehåll
SUV

SUV:AR & CROSSOVERS

Franska premiumbilar som kombinerar innovativ design med den senaste tekniken
Den unika ljussignaturen väcker varje sinne och kombineras med en imponerande och djärv hållning, som ger en känsla av säkerhet och välbefinnande. Upplev definitionen av premiumbil, med DS Automobiles.
DS 7
DS 7 är modellen för dig som är på jakt efter nya upplevelser. DS 7 levererar en innovativ körupplevelse bakom ratten med två breda 12-tumsskärmar och DS CONNECTED PILOT.
DS 3
Vår premiummodell DS 3 erbjuder komfort och trygghet under varje resa. Upplev en kompakt SUV, designad för att erbjuda en innovativ och intensiv körupplevelse där varje kilometer är en spännande resa för varje sinne.

Se vanliga frågor och svar

Vad är en SUV?
SUV är en akronym för Sport Utility Vehicle, och avser vanligtvis bilmodeller med en körställning som är upphöjd i jämförelse med "vanliga" bilar. Det innebär att våra SUV-modeller levererar en bättre sikt och är lämpliga som terrängfordon.
Vad är skillnaden mellan en SUV och en Crossover?
Skillnaden ligger i bilarnas design och i deras användningsområden. En SUV är rymligare samtidigt som termen crossover vanligtvis används om bilar med mindre dimensioner som ligger närmare supermini-modeller eller kompakta halvkombimodeller.
Hur ska du tänka när du väljer en SUV?

Stora SUV:ar

Om du letar efter en familjebil kommer du uppskatta våra SUV-modeller, som bekvämt rymmer upp till 5 personer. Våra stora SUV:ar har en längd på upp till 5 meter, vilket ger en rymlig kupé och gott om plats för bagageutrymmet. 

I vårt modellprogram hittar du exklusiva DS 7, en imponerande SUV med ett sofistikerat utseende. På insidan består modellen av säten som är designade med förstklassiga material.

 

Kompakta SUV:ar

Våra kompakta SUV-modeller är något mindre än våra mer traditionella SUV:ar. Våra kompakta versioner har en upphöjd körställning, men längden överstiger inte 4,60 meter. Kompakta SUV:ar är även bränslesnålare än sina större motsvarigheter, och det är precis därför de är mångsidiga. 

Upptäck vår kompakta SUV DS 3, som finns tillgänglig i två utrustningsnivåer och som är utrustad med modern förarassistansteknologi: från trafikskyltsavläsning, till aktiv säkerhetsbroms och mycket mer.

Vilka drivlinor har SUV- och Crossovermodeller?

När du väljer en SUV från DS väljer du mycket mer än bara fransk premiumkvalitet – du får också möjligheten att välja den drivlina som passar dig bäst. Från våra effektiva förbränningsmotorer till elektrifierade drivlinor. 

 

SUV- och crossovermodeller med elektrifierade drivlinor

DS Automobiles erbjuder exklusiva SUV-modeller som är plug-in hybrider. Kombinationen av en förbränningsmotor och en elmotor innebär att våra plug-in hybrider och crossovermodeller har en lägre bränsleförbrukning, oavsett om du kör på motorvägen eller inne i stan.

 

Upplev DS 7 Plug-In Hybrid med drivlinan E-TENSE, eller den kompaktare modellen DS 3, som även finns tillgänglig med 100 % elektrisk motor. Båda modellerna finns tillgängliga med manuell eller automatisk växellåda, beroende på vilken drivlina du väljer.