Hoppa till innehåll

Reservdelar

Expertis från DS

DS erbjuder ett brett utbud av reservdelar, oavsett vad du har för behov: originaldelar, delar från flera märken eller återtillverkade delar. Hitta den bästa lösningen för just dig, till ett överkomligt pris.
DS ORIGINALDELAR
Framtagna av DS-experter

Optimal prestanda

DS originaldelar är designade av samma experter som designade våra fordon. Det innebär att ingen förstår hela din DS bättre än vi själva. Hela vårt utbud av reservdelar följer strikta testförfaranden och standarder, och de är tillverkade av högkvalitativa material som levererar hållbarhet, komfort, säkerhet, utseende och värde till din DS i många år framöver.

 

Innovation, expertis och tillgänglighet

Originaldelar från DS utvecklas tillsammans med din bil. Precis därför är de helt integrerade och precis lika tekniskt utvecklade som varje ny fordonsmodell. Våra reservdelar finns också tillgängliga vid samma tidpunkt som våra modeller lanseras, vilket säkerställer att du har tillgång till viktiga delar.

 

 Passar perfekt varje gång

 Det är bara DS originaldelar som är perfekt integrerade med varje modells specifikationer och design. Det innebär att du kan lita på att delarna enkelt kan bytas ut, och att de passar perfekt varje gång. 

MULTI-BRAND EUROREPAR
Kombinera kvalitet med pris och prestanda

Multi-Brand Eurorepar är en serie billigare reservdelar som finns tillgängliga för alla med en modell från DS Automobiles som är mer än 3 år gammal.

 

Delarna har blivit inspekterade av våra experter och har en garanti på 2 år. Med Multi-Brand Eurorepar sänker du dina underhållskostnader – delarna finns tillgängliga hos alla godkända reparatörer.

SUSTAINera
Behåll kvaliteten, minska påverkan på vår planet

DS Automobiles erbjuder en rad SUSTAINera-delar och tillbehör. När du väljer någon dessa vid ditt fordonsunderhåll så väljer du även ett lägre koldioxidavtryck, genom att minska ditt råvaruavfall.

 

När du väljer SUSTAINera tar du del av precis den kvalitet och hållbarhet som du som DS-ägare alltid har rätt att ta del av. Men du får delarna till en lägre kostnad än om de vore helt nya, och din påverkan på planetens resurser minskar.

Cirkulär ekonomi

Återtillverkade delar: våra renoverade delar säkerställer att ditt fordon underhålls eller repareras till högsta möjliga standard, med ett brett utbud av 40 produktfamiljer. Från motorer till växellådor, turbo, insprutare, kopplingar, generatorer, startmotorer, dragbatterier för elfordon och mycket mer. Med våra återtillverkade delar får du precis samma prestanda och hållbarhet som när du använder våra originaldelar.

 

Reparerade tjänster: genom att reparera dina äkta elektroniska delar, det vill säga din automatiska växellåda och traktionsbatterier, erbjuder vi alltid lösningar som passar ditt fordons ålder och din budget.

 

Återanvända delar: samtliga våra återanvända delar har tagits från demonterade fordon och har kontrollerats och verifierats enligt vår strikta process. När du väljer en återanvänd del ingår alltid 1-års garanti i priset – ta del av vår ideala lösning, när du förlänger livslängden på din DS.

 

Återvunna delar: Vi bevarar miljön och minskar vårt avfall genom att bland annat återvinna icke återanvändbara som katalysatorer och batterier, samt genom att hantera det avfall som genereras i våra processer.

Skräddarsydda tjänster
Boka service online
Välj din närmaste verkstad och få hjälp av DS-expertisen, så säkerställer du ett auktoriserat och högkvalitativt underhåll av din bil.
DS Tillbehör
Utforska DS Automobiles utbud av tillbehör.