Hoppa till innehåll

 
FÖRBRUKNING BASERAD PÅ ANVÄNDNING

För att kunna ge bästa möjliga information till sina kunder har DS Automobiles, som en del av Stellantiskoncernen, beslutat att ge tillgång till en oberoende och godkänd granskning av faktisk bränsleförbrukning. 

Testförfarandet fastställdes i samarbete med de icke statliga organisationerna Transport & Environnement(i) Transport & Environment: Europeisk miljöorganisation specialiserad på att främja hållbara fordonspolicyer.    och France Nature Environnement(i) France Nature Environnement: En sammanslutning av franska miljöorganisationer som arbetar med skydd av natur och miljö.  .

 

De fastställde gemensamt förfarandet för mätning av faktisk bränsleförbrukning, granskat och godkänt av certifieringsorganet Bureau Veritas(i) Bureau Veritas: Världsledande inom test-, inspektions- och certifieringstjänster.  .

 

Förfarandet innefattar mätningar av faktisk bränsleförbrukning på allmänna vägar öppna för trafik, på en rutt på 92 kilometer, med både stads-, landsvägs- och motorvägskörning. Bilar granskades under faktiska körförhållanden med passagerare och bagage, dessutom användes både luftkonditionerings- och värmesystem under testerna. Testvägarna hade olika lutning för att matcha normala körförhållanden(i) De uppvisade resultaten, som ska särskiljas från EU:s Real Driving Emissions (officiell data), ligger i linje med ovan angivna hypoteser och villkor. De har inget allmänt värde. Det fullständiga testförfarandet finns tillgängligt på Stellantiskoncernens webbplats, www.stellantis.com.  .

 

Användning och publicering av dessa tester representerar ett transparent förhållningssätt gentemot DS Automobiles’ kunder (varumärke i Stellantiskoncernen).

Calculez la consommation de votre DS

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION

Våra miljöåtaganden
Upptäck vårt program och våra åtgärder.
Prestanda för ekoteknologi
Några av våra innovativa motorer.