Hoppa till innehåll

Teknologier

Teknik och innovation från DS

Hos DS Automobiles återspeglar tekniken och innovationerna varumärkets kvalitet, samt energiomställningen för morgondagens bilar.

DS Automobiles modeller är utrustade med förstklassig förarteknik som säkerställer en unik, bekväm och säker körupplevelse, samtidigt som DS bidrar till en mer hållbar miljö.

Teknik för effektivare resor
DS modeller är utrustade med smart teknik som effektiviserar körningen utan att kompromissa med prestanda och körglädje. E-TENSE-teknologin i DS nya el- och hybridbilar symboliserar framtiden för elektrisk mobilitet. Effektiva PureTech-benisnmotorer möjliggör också en mer ansvarsfull körning tack vare deras reducerade vikt och storlek, vilket leder till en minskad bränsleförbrukning. 
Förarassistansteknik
DS har integrerat sin smarta förarassistansteknik i sitt modellprogram för att du ska kunna njuta av en rofylld och säker körning. På head-up-displayen ser du all viktig körinformation utan att du behöver flytta blicken från vägen och med hjälp av parkeringsassistenten kan bilen bekymmersfritt parkeras i parkeringsfickor eller på förhyrda parkeringsplatser. Övriga ADAS-teknologier som är integrerade i DS-bilarna, såsom DS Night Vision(i) Tillgänglig beroende på modell och utrustningsnivå  , förutser faror och gör körningen mer lugn och rofylld, samt säkerställer maximal säkerhet.
Teknik för körkomfort
DS modeller är tekniskt designade för att erbjuda dig kompromisslös komfort och extraordinära upplevelser bakom ratten. Alltifrån öppningen av din DS-bil med ADML-närhetssensorn, till HiFi-ljudsystemet FOCAL Electra® eller interiörkomforten som uppnås tack vare ventilationssystemet DS Air. Modern teknik är en ständig följeslagare på dina resor, utan att kompromissa med din bils prestanda och design.
Konceptbilar från DS
Som ett resultat av banbrytande teknik och futuristisk design är konceptbilarna från DS verkliga mästerverk med en unik estetik. Konceptbilarna DS E-TENSE Performance, DS X E-TENSE och DS E-TENSE är utrustade med helelektriska motorer, vilket säkerställer oöverträffad prestanda. Konceptbilen DS Aero Sport Lounge har den eleganta silhuetten hos en sedan, samtidigt som den är aerodynamisk tack vare dess sluttande taklinje. Alla konceptbilar från DS är ett uttryck för en ny vision av morgondagens bil hos DS Automobiles.