Hoppa till innehåll
DS 3

DS 3


Elegant franskt hantverk
Från 550 000 kr 

156 hk

EFFEKT

115 kW

Räckvidd upp till 404 km

30 min

LADDNING

för att ladda 80 % vid en offentlig snabbladdningsstation

156 hk

EFFEKT

(115 kW)

Räckvidd upp till 404 km

30 min

LADDNING

för att ladda 80 % vid en offentlig snabbladdningsstation

Från 370 000 kr 

EFFEKT

130 hk

DIMENSIONER

Längd: 4,12 meter

Bredd: 1,79 meter

Höjd: 1,53 meter

FÖRBRUKNING/UTSLÄPP

6,0 l/100 km

135 g CO₂/km

EFFEKT

130 hk

DIMENSIONER

Längd: 4,12 meter

Bredd: 1,79 meter

Höjd: 1,53 meter

FÖRBRUKNING/UTSLÄPP

6,0 l/100 km

135 g CO₂/km

LYXIG & SMIDIG
Modern design

DS 3 är högteknologisk och effektiv, den kommer att sätta en elegant touch av fransk lyx på alla dina resor. Du kommer att bli förälskad i den bekväma körningen, som finns tillgänglig i helelektrisk version.

 

 

EN FÖRSTÄRKT GRILL
Nya DS Wings är en elegant länk mellan de teknologiska strålkastarna DS MATRIX LED VISION och grillen, som är omsorgsfullt utsmyckad med blanksvarta eller kromfärgade diamantspetsar. DS 3 får sin distinkta look förstärkt tack vare den kromfärgade eller svarta lacken.
IN- OCH UTFÄLLBARA HANDTAG
DS 3 levereras med kromfärgade dörrhandtag som på ett elegant sätt passar till bilens form och som fälls ut vid öppning.
OMARBETAT BAKPARTI
En svartlackerad dekorlist framhäver på ett raffinerat sätt både bakljus och baklucka, utsmyckad med DS Automobiles logotyp i polerat rostfritt stål.


Les avantages d'un achat en ligne

Choisissez votre véhicule en ligne
Configurez et commandez votre nouvelle voiture depuis chez vous. En cas de doute, vous pouvez également contacter notre service de vente en ligne.
Paiement simple et sécurisé

Choisissez la méthode de paiement de votre choix sur notre site internet sécurisé et débutez votre commande avec seulement 500 €.

La commande peut être annulée à tout moment si vous changez d'avis.

Livraison à domicile ou en DS Store
Faîtes-vous livrer chez vous ou récupérez votre véhicule dans l'un de nos nombreux DS Store.
14 jours pour changer d'avis
Si vous n'êtes pas satisfait, vous pouvez retourner le véhicule dans les 14 jours suivant sa livraison.


FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Hitta din helt nya DS
Hos din lokala DS-återförsäljare eller direkt online på vår hemsida.

 

FÅ ETT ERBJUDANDE

 

Bli kontaktad om erbjudande direkt på hemsidan.

 

BYGG DIN DS 3

 

Välj utrustningsnivå, färg, fälgar och mycket mer. Bygg din DS 3 utifrån dina behov.

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Kontakta din närmaste återförsäljare.


Tillgängliga motorer i DS 3

DS 3 är en liten SUV som levereras med två olika drivlinor – en PureTech-bensinmotor på 130 hästkrafter och en helelektrisk version.
Högprestanda-teknologi
Helelektriska DS 3 är skapad med en ny plattform som använder sig av innovativa material och har en ökad räckvidd på upp till 575 km i stadskörning, därmed är den en av de lättaste kompakta SUV-modellerna i sin klass. Upptäck en elbil vars batteri kan laddas upp till 80 % på bara 30 minuter, och som kommer vara din följeslagare under såväl snabba ärenden som långa resor.

Interiör

Expertis och fokus på detaljer

Interiördesignen i DS 3 är skapad med stor omsorg och kombinerar premiummaterial med högteknologisk elegans och ett fokus på detaljer. Känn dig innesluten i en bekväm och tyst interiör präglad av en stark karaktär och modernitet.
KLÄDSEL I KLOCKREMSMÖNSTER
Våra inredningsdesigners har förbättrat interiören i DS 3 med nappaläder. Upptäck den exklusiva klädseln med klockremsmönster, som elegant framhäver det djupa bandet mellan DS Automobiles och hantverkskunnandet. 
GUILLOCHERADE ACCENTER ”CLOUS DE PARIS”
Våra stylister har hämtat inspiration från finurmakeri för att dekorera reglagen i DS 3 med guillocherade ”Clous de Paris”-accenter. Detta krävande arbete återges av små pyramidformade spikhuvuden som sömlöst korsar varandra. 
PÄRLSÖMMAR
Våra inredningsdesigners har tagit inspiration av broderi i lädersömmarna. Pärlsömmarna i DS 3 skapar ett pärlformat mönster ‒ ett hantverk som blivit till ett signum för DS Automobiles. 
Högklassiga material
Interiören och den unika klädseln i DS 3 väcks till liv av de högklassiga materialen, de franska hantverkarnas expertis och de harmoniska linjerna.
UPPKOPPLAD INSTÄLLNING
UTFORSKA DS 3
Vi hjälper dig att välja en DS 3 som passar din smak.
DS 3
KOMPAKT SUV MED MODERN DESIGN
  • Rena linjer för en skulpterad och raffinerad silhuett
  • Fälgstorlekar på upp till 18 tum
  • En breddad grill och en distinkt look
  • Digital instrumentpanel med rattreglage
  • Handsfree-start
DS 3 PERFORMANCE LINE
MÖRK VERSION MED FARTFYLLD ELEGANS
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
UNIK KOLLEKTION MED IKONISK DESIGN
DS 3
KOMPAKT SUV MED MODERN DESIGN
  • Rena linjer för en skulpterad och raffinerad silhuett
  • Fälgstorlekar på upp till 18 tum
  • En breddad grill och en distinkt look
  • Digital instrumentpanel med rattreglage
  • Handsfree-start
DS 3 PERFORMANCE LINE
MÖRK VERSION MED FARTFYLLD ELEGANS
DS 3 ESPRIT DE VOYAGE
UNIK KOLLEKTION MED IKONISK DESIGN
DS 3 PERFORMANCE LINE
Un caractère affirmé
Déclinée en version PERFORMANCE LINE, DS 3 affiche une allure encore plus racée et des finitions exclusives. Impétueuse, elle s’impose au premier regard.
TEKNIK
Utforska förarhjälpmedlen i DS 3.
DS IRIS SYSTEM
DS IRIS SYSTEM är vårt nya informationsekosystem som är intuitivt, ergonomiskt och helt anpassningsbart. Det innefattar en personlig assistent med pekskärm och avancerad röstigenkänning. DS IRIS SYSTEM genomför dina önskningar när du vill.
DS DRIVE ASSIST
Vi har utformat DS DRIVE ASSIST för att hjälpa föraren att när som helst återta kontrollen över sin bil. Detta är ännu ett steg närmare en helt självkörande bil. Denna innovativa utrustning styr hastigheten och avståndet till framförvarande fordon genom att manövrera rattpositionerna. Den styr hastighet och färdriktning för att säkerställa en säker och bekväm körning.
DS MATRIX LED VISION
DS MATRIX LED VISION i DS 3 består av 3 LED-moduler för halvljuset och en matrixmodul uppdelad i 15 fristående sektioner för helljuset. Segmenten tänds och släcks successivt beroende på den omgivande trafiken, vilken detekteras av kameran högst upp på vindrutan. Föraren kan därför köra med helljuset aktiverat utan att blända andra. När föraren närmar sig ett framförvarande fordon eller ett fordon som kör i motsatt färdriktning, då släcks automatiskt en del av ljusstrålen och systemet känner av rörelserna för att inte blända bilen.

NY TEKNOLOGI

ADML-närhetssensor
DS 3 präglas av en elegant fransk design, så som handtagen som på ett elegant manér smälter in i bilens form. Vår nyckelfria åtkomst och start låser upp din bil automatiskt och aktiveras när handtagen fälls ut, eller när du befinner dig inom 2 meter från din DS 3. Samma princip gäller när du lämnar din bil: dörrhandtagen fälls in och i samband med det låses din DS 3. 
Förlängd Head-up Display
DS 3 är utrustad med en förlängd Head-up-Display som ger en imponerande visuell upplevelse, som påminner om augmented reality. Digital data projiceras på en genomskinlig skärm i förarens siktlinje så att denne aldrig behöver ta bort blicken från vägen. 
VISION 360

DS 3 erbjuder den senaste generationens digitalkameror både fram och bak, med perfekt bildåtergivning på en 10,3-tums pekskärm.

Videoassistanssystemet Vision 360 visar en ”top-down”-vy över bilen och dess omgivning i samband med samtliga låghastighetsmanövrar. Vyn uppdateras även när din DS 3 kör framåt.

 
E-TENSE – 100 % ELEKTRISK
Våra dubbla segrar i Formel E gjorde det möjligt för oss att stärka våra ingenjörers expertis och kunnande inom elområdet, som varit grunden till utvecklandet av en ny generation högeffektiva motorer. Optimerad aerodynamik och värmehantering i batteriet hos DS 3 stärker prestandan hos bilens E-TENSE-drivlina.
Räkna ut din uppskattade räckvidd
Justera inställningarna nedan för att se din faktiska räckvidd.

 

Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Ladda din DS 3
Var du än är
Klicka nedan för att upptäcka tillgängliga laddstationer som är kompatibla med din modell.
POUR ALLER PLUS LOIN
Choisissez votre nouvelle DS
Dans votre DS STORE le plus proche ou directement en ligne sur notre site officiel DS EN LIGNE
POUR ALLER PLUS LOIN
Choisissez votre nouvelle DS
Dans votre DS STORE le plus proche ou directement en ligne sur notre site officiel DS EN LIGNE
POUR ALLER PLUS LOIN
Choisissez votre nouvelle DS
Dans votre DS STORE le plus proche ou directement en ligne sur notre site officiel DS EN LIGNE
DS Connected Services
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS-SYSTEM ERBJUDER DIG CHATGPT-TJÄNSTER

 

Röstigenkänningssystemet DS IRIS SYSTEM är redan mycket intuitivt och responsivt och innehåller nu SoundHound Artificial Intelligence som optimerats med ChatGPT API (i) Funktionen använder kraften från generativ artificiell intelligens med SoundHounds Chat AI-plattform. Den integrerar flera olika kunskapsdomäner i kombination med avancerade språkmodeller, som exempel ChatGPT API. Det ger snabbare och mer omfattande svar än tidigare DS IRIS SYSTEM-taligenkänningssystem. ChatGPT är integrerat i DS IRIS SYSTEM med hjälp av SoundHounds ljud- och taligenkänningssystem. Systemet utvecklas för att generera människoliknande svar som är baserade på djupinlärning, men eftersom det handlar om en ny teknik som fortfarande är under utveckling kan det hända att svar eller information inte är helt korrekt eller objektiv. Precis som med alla andra virtuella assistenter rekommenderar vi att du undviker att dela privat information och att du inte enbart förlitar dig på den information som tillhandahålls.  .

 

Din DS är nu berikad med ett innovativt system som låter dig utforska en helt ny relation med ditt fordon och som erbjuder en reskamrat som kommer att göra dina resor ännu säkrare och roligare.

Des services inclus à l'achat de votre véhicule

 DS Automobiles met à votre disposition un ensemble de Services connectés pour vous offrir le loisir de mieux apprécier chaque instant au volant : 

le Pack Connect One pour une période de 10 ans et, après souscription, le Pack Connect Plus, pour une durée de 3 ans, à partir de la date de garantie constructeur. 

SERVICES SUR-MESURE
ONLY YOU
Découvrez notre programme de services sur-mesure
Contrats de service
Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance

Juridisk information

 

Uppgifter om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och räckvidd är angivet enligt WLTP-testförfarandet och blandad körning. Värdena kan variera och påverkas beroende på användarvillkor och faktorer som: laddfrekvens, körstil, hastighet, fordonsspecifikation, tillval, däcktyp, utomhustemperatur och temperatur i bilen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel. Kontakta din återförsäljare för mer information.