DS 4

Relive the reveal

DS 4 kör över ett övergångsställe i ett historiskt kvarter
DS 4 kör över ett övergångsställe i ett historiskt kvarter

KARISMATISK

Ny design

DS 4 utmanar med sina imponerande proportioner, karismatiska look och kraftfulla uttryck. Genom att erbjuda den senaste tekniken får kupén en ren design som är både högteknologisk och ergonomisk.

SOFISTIKERAD

DS 4 präglas av smidiga linjer och modern design. De stora hjulen och sportiga formen skapar en iögonfallande och aerodynamisk profil. De skulpterade bakljusen matchar den eleganta formen, vilket ger en unik och fängslande identitet.

En silvrig DS 4 sedd bakifrån
Bensinluckan på en silvrig DS 4
Fälgarna på en DS 4
Backlampa med kristalltextur på en DS 4

En DS 4 framifrån med tre strålkastare på varje sida

HYPNOTISERANDE

De hypnotiserande strålkastarna DS MATRIX LED VISION och 98 LED-lampor ger DS 4 en stark profil som är både spännande och innovativt.

DS MATRIX LED VISION

Smart belysning

Nya generationens DS MATRIX LED VISION strålkastare har en modern look och dynamiskt kurvljus. Systemet känner av omgivningarna och anpassar automatiskt ljusstrålen med fem förinställda lägen (stad, landsväg, motorväg, dåligt väder och dimma), så att du alltid kan köra med strålkastarna på helljus utan att någonsin blända andra trafikanter.

En silvrig DS 4 kör ner för en kullerstensgata i ett äldre franskt kvarter

STILFULL

DS 4 är den perfekta kombinationen mellan en kompakt kombi och en rymlig SUV. Flertalet anpassningmöjligheter erbjuds och DS 4 kommer i två versioner: den sportiga DS 4 Performance Line, och DS 4 CROSS som passar dig som är aktiv och äventyrlig.

DS 4 PERFORMANCE LINE & DS 4 CROSS

En DS PERFORMANCE LINE kör på en bro mitt i natten
En DS 4 CROSS kör i ett historiskt franskt kvarter i eftermiddagssolen

INTERIÖRDESIGN

Ren elegans

Interiören i DS 4 utstrålar en enastående stilrenhet med inbyggda skärmar i instrumentpanelen, E-TOGGLE reglage och DS AIR diskreta luftmunstycken. Till klädseln har DS designteam valt exklusiva material, som kolfiberratt, mörkt askträ och sätena är klädda i läder eller Nappa.

Säten i Criollo Brown Nappaläder
Dekor i askträ i DS 4
Kolfiberratt i en DS 4

TEKNOLOGI

Njut av en spännande resa

DS 4 erbjuder en exklusiv mix av den senaste teknologin. Med nya innovationer, högre effektivitet och bättre uppkoppling ökar både din körupplevelse och säkerhet.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

För en intuitivt betryggande översikt av vägen

DS Extended Head Up Display ger dig en visuell upplevelse av förstärkt verklighet. Informationen projekteras genom vindrutan på en 21 tums bild fyra meter framför bilen, för att du ska slippa ta ögonen från vägen.

DS IRIS SYSTEM

Sensorisk assistans

Vårt nya informationssystem DS IRIS SYSTEM är intuitivt, ergonomiskt och kan anpassas efter personliga inställningar. Systemet är en kombination av pekskärm och röstigenkänning, som gör vad du vill, när du vill.

En SMART TOUCH-pekskärm i en DS 4

DS SMART TOUCH

Ha dina favoritgenvägar till hands

Med DS SMART TOUCH får du genom endast en enkel rörelse tillgång till en av dina sex favoritgenvägar (destination, kontakter, radio, ventilation, med flera) utan att behöva ta ögonen från vägen. Pekskärmen är placerad inom bekvämt räckhåll för dig och läser av handrörelser så som in- och utzoomning och känner även igen handstil.

DS 4 E-TENSE

Nya generationens rörlighet

Med DS 4 har våra ingenjörer skapat en effektiv och flexibel bottenplatta med fokus på design och prestanda. Den är framtagen för vår senaste 225 hästkrafters E-TENSE Plug-in Hybrid-motor, som är en kombination av 180 hk bensinmotor och 110 hk elmotor och ger en prestanda med otrolig flexibilitet i körningen. Räckvidden är över 50 km i utsläppsfritt läge (WLTP vid blandad körning) utan att kompromissa med varken användbarhet eller bagageutrymme.

Komfort och säkerhet

Innovationer för en trygg och dynamisk körupplevelse

DS DRIVE ASSIST 2.0

Nya generationens körning

DS DRIVE ASSIST 2.0 ökar upplevelsen av autonom körning genom halvautomatiskt filbyte, hastighetsanpassning i kurvor och igenkänning av fartbegränsningsskyltar. En rad sensorer och en kamera placerad i hörnet av vindrutan läser av omgivningen och positionerar bilen korrekt på vägen.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Förutse vägen

DS ACIVE SCAN SUSPENSION är en kamera med sensorer som upptäcker ojämnheter i vägunderlaget. Informationen förs sedan vidare till en dator som styr varje hjul separat, och justerar fjädringens hårdhet för maximal komfort.

Hastighet och andra indikatorer visas över en bild av vad som sker framför bilen på natten

DS NIGHT VISION

Se i mörkret

En infraröd kamera i grillen hjälper dig att upptäcka gångtrafikanter och djur på upp till 200 m avstånd så att du kan reagera snabbt och unvika faror. Ett stort steg framåt för att göra körningen tryggare.