Hoppa till innehåll
DS 7
Från 610 000 kr
Business Lease från 7 999 kr/mån

Upp till 360 hk och fyrhjulsdrift

Effekt: 165–264 kW

 

64 km

ELEKTRISK RÄCKVIDD

Vid blandad körning 57–65 km beroende på motoralternativ

Cirka timmar

LADDNING TILL 100 %

Med snabbladdning via laddbox 7,4 kW/32A

ELEGANT & DYNAMISK
En kraftfull design
DS 7 är en modern SUV som kombinerar teknisk expertis med enastående komfort, så du kan maximera din körglädje varje dag. Interiören är designad och konstruerad med avancerad teknik och smart fokus på detaljer, vilket gör DS 7 optimal för alla resor.
EN NY OCH SPÄNNANDE LOOK
Ljussignaturen i DS 7 har förstärkts med DS PIXEL LED VISION 3.0 och DS LIGHT VEIL. Det ger modellen en distinkt och oförglömlig look. Våra nya högteknologiska strålkastare och den nya grillen framhäver frontens elegans. 
RENA OCH DYNAMISKA LINJER
DS 7 har unika proportioner tack vare de sofistikerade egenskaperna och de eleganta linjerna. Kraft, renhet och elegans kombineras till perfektion. 
FULL-LED NED NY DESIGN
Den nya ljussignaturen från DS Design Studio innebär en mer utmärkande profil hos DS 7. Full-LED-bakljusen har fått en smalare signatur och en ny design, med en mörk metallic-finish.

Les avantages d'un achat en ligne

Choisissez votre véhicule en ligne
Configurez et commandez votre nouvelle voiture depuis chez vous. En cas de doute, vous pouvez également contacter notre service de vente en ligne.
Paiement simple et sécurisé

Choisissez la méthode de paiement de votre choix sur notre site internet sécurisé et débutez votre commande avec seulement 500 €.

La commande peut être annulée à tout moment si vous changez d'avis.

Livraison à domicile ou en DS Store
Faîtes-vous livrer chez vous ou récupérez votre véhicule dans l'un de nos nombreux DS Store.
14 jours pour changer d'avis
Si vous n'êtes pas satisfait, vous pouvez retourner le véhicule dans les 14 jours suivant sa livraison.


FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Välj din nya DS
Hos din lokala DS-återförsäljare eller direkt online på vår officiella webbplats.

 

FÅ ETT ERBJUDANDE

 

Bli kontaktad om erbjudande direkt på hemsidan.

 

BYGG DIN DS 7

 

Välj utrustningsnivå, färg, fälgar och mycket mer. Bygg din DS 7 utifrån dina behov.

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Kontakta din närmaste återförsäljare.

Interiör
Framstående expertis gör ditt liv mer bekvämt
Upplev enastående rymlighet och en skräddarsydd interiör. DS 7 präglas på insidan av eleganta material som tillsammans med den moderna tekniken skapar en känsla av välbefinnande och en högklassig komfort. Upplev en interiör som är trogen DS designfilosofi, med fransk lyx och premiumkvalitet.
INREDNING I NAPPALÄDER
Inredningen i DS 7 är elegant in i minsta detalj och består av sofistikerade utrustningsnivåer och premiummaterial. Däribland klädsel i nappaläder i färgerna Pärlgrått eller Basalt Black. Låt dig hänföras av lyx och en touch av högkvalitativa material, designade efter ren hantverkstradition. 
KLÄDSEL I KLOCKREMSMÖNSTER
Våra inredningsdesigners har förbättrat interiören hos DS 7 med nappaläder ‒ ett lyxigt fullnarvsläder. Den exklusiva klädseln har ett smakfullt klockremsmönster, som på ett elegant sätt framhäver den starka kopplingen mellan DS Automobiles och franskt hantverk. 
PÄRLSÖMMAR
En väldigt sofistikerad detalj i form utav en pärla som har blivit återgiven i våra lädersömmar – ett direkt resultat av fantasin hos våra inredningsdesigners. Denna flört med elegant och utsökt haute couture är DS Automobiles unika signum. 
KLOCKA B.R.M R180
Elegant placerad på instrumentpanelen finns B.R.M R180-klockan, designad i samarbete med B.R.M Chronographes. Klockan visas när DS 7 startas och är en ren kombination av såväl teknik som elegans, och den ställer automatiskt in rätt tid baserat på årstid och resa. 
RATT I FULLNARVSLÄDER
Vårt eleganta fullnarvsläder har formgivits av hantverkare och förstärkts av insatser i satinkrom, vilket ger kupén en högklassig design. Känn det mjuka lädret på ratten i DS 7 och upplev en körning som blir ännu bekvämare. 
VÅRA GUILLOCHERADE ACCENTER « CLOUS DE PARIS »
Vid utformningen av de guillocherade accenterna ”Clous de Paris” som utsmyckar reglagen i DS 7 har våra hantverkare hämtat inspiration från finurmakeri. ”Clous de Paris” är lika konstnärligt som det är högteknologiskt, och består av små pyramidformade spikhuvuden som korsar varandra på ett elegant sätt. 
UPPKOPPLADE RESOR
En toppmodern digital upplevelse
TEKNOLOGI
Njut av en bekväm och rofylld körning med innovativ förarassistansteknologi, utvecklad av vårt team. Upplev prestanda och innovation för din och dina passagerares säkerhet i DS 7.

DS PIXEL LED VISION 3.0

Våra intelligenta strålkastare DS PIXEL LED VISION 3.0 är utvecklade för din säkerhet och anpassar sig till sin omgivning. Det sker genom att belysningen justeras utifrån yttre förhållande: till exempel om du kör inne i en stad, ute på landsbygden, om det regnar och så vidare. Ljuset styrs även mot kurvor, vilket innebär en bättre sikt vid hörn. 

 

Med våra PIXEL-funktioner kan du ha helljuset påslaget utan att blända några framförvarande eller mötande fordon.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Vårt intelligenta fjädringssystem förlitar sig på en kamera som är placerad högst upp på vindrutan, samt ett flertal sensorer. Dessa känner av ojämnheter i vägen i realtid och överför data på millisekunder till en dator som styr varje hjul separat. Beroende på den information som datorn tar emot styrs fjädringen styvare eller mjukare – allt för att säkerställa en så bekväm körning som möjligt i DS 7.
DS DRIVE ASSIST
Vi har utformat DS DRIVE ASSIST för att hjälpa föraren att när som helst återta kontrollen över bilen. Detta är ännu ett steg närmare en helt självkörande bil. DS DRIVE ASSIST innovativa funktioner styr hastigheten och avståndet till framförvarande fordon genom att manövrera rattpositionerna exakt så som föraren vill. Systemet styr hastighet och färdriktning för att säkerställa en säker och bekväm körning. 
DS NIGHT VISION
En infraröd kamera är placerad i grillen och upptäcker fotgängare och djur på ett avstånd mellan 50 centimeter och 100 meter från DS 7. Dessa visas upp i den digitala instrumentpanelen, vilket hjälper dig att förutse faror och agera lugnt och sansat. Även i totalt mörker innebär denna säkerhetsfunktion en avkopplande körning, och är en tydlig förbättring jämfört med tidigare versioner.
DS 7 E-TENSE
Upplev våra plug-in-hybrid-drivlinor med upp till 360 hk och fyrhjulsdrift. DS 7 förenar komfort med imponerande prestanda och säkerställer en smidig körning med premiumkänsla. Utforska olika laddningsmetoder med tillhörande laddtider.
E-TENSE
Dynamiskt lugn under alla resor
DS 7 är tillgänglig som plug-in hybrid med upp till 360 hästkrafter och kraftfull fyrhjulsdrift. Kör 100 % elektriskt i upp till 65 km, eller med smidig hybriddrift under längre sträckor och kombinera drivlinorna för bästa möjliga effekt. DS 7 optimerar komfort och effektivitet, samt säkerställer en smidig och behaglig körning för resor med en förstklassig känsla.
E-TENSE 4x4 360
Högprestandahybrid
"Savoir-faire" från Formel E

PERFORMANCE-teknikerna i DS 7 hämtar sin inspiration från motorsportsvärlden och Formel E, där vi har plockat dubbla mästerskapstitlar. Ett exempel på en sådan teknik är energiåtervinningen i samband med inbromsning – som kan förlänga din elektriska räckvidd.

 

Med E-TENSE 4x4 360 levererar DS 7 en skräddarsydd drivlina, fjädring och bakaxel – utvecklad av våra DS Performance-experter.

 

Kraften hos en fyrhjulsdriven växellåda

Aktivera SPORT-läget och upplev den kombinerande effekten från två elmotorer och en bensinmotor. DS 7 levererar en otrolig kraft med upp till 360 hk och ett vridmoment 520 Nm.

 

DS 7 E-TENSE 4x4 360
  • Motorisation hybride rechargeable 360 chevaux
  • 4 roues motrices
  • Etrier de frein DS Performance
  • Jantes  exclusives  21'' BROOKLYN
  • DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
  • Pack CONNECT PLUS inclus pour une durée de 3 ans

 

E-TENSE-teknologi
Obegränsad körning
Regenerativ bromsning
Genom en enkel touch på din växelspak omvandlas fartminskningarnas rörelseenergi och inbromsningar till elektricitet. Det förlänger din elektriska räckvidd i innovativa DS 7.
Körlägen

Våra E-TENSE-modeller erbjuder flera olika körlägen:

 

Utsläppsfritt läge: aktiveras som standard och är idealiskt vid tätortskörning. Med drivlinan E-TENSE 4x4 300 kan du köra upp till 58 kilometer utan en droppe bensin. Gör dig redo för en ny upplevelse, med total tystnad ombord och en otrolig responsivitet.

 

Hybridläge: välj själv mellan att köra på el eller med förbränningsmotorn. Hybridläget är precis lika praktiskt i stan som på motorvägen och hjälper dig att använda din elektriska energi på bästa möjliga sätt. 

 

Sportläge: frigör den sanna potentialen hos DS 7 E-TENSE. Förbränningsmotorn levererar all sin effekt, med assistans av de två elmotorerna. 

 

Fyrhjulsdriftsläge: tillgängligt i modellerna E-TENSE 4x4 300 och E-TENSE 4x4 360 och ökar körbarheten ute på vägarna samt i besvärlig terräng. Effekten hos förbränningsmotorn och elmotorerna överförs sömlöst till bilens fyra hjul, vilket förbättrar väggreppet, oavsett om vägen är fuktig, lerig, snöig eller slingrande.

E-SAVE
Tack vare E-SAVE-funktionen kan du köra de sista 10 eller 20 kilometrarna av din resa i helelektriskt läge. 
Fördelar med E-TENSE plug-in hybrid
UTSLÄPP OCH FÖRBRUKNING
Våra E-TENSE-modeller finns tillgängliga med tre drivlinor från 225 hk, till versioner med fyrhjulsdrift med 300 eller 360 hk. Utsläppen sträcker sig upp till 49 g CO₂/km (med förbehåll för homologering).
Tyst och bekväm körning 
Njut av en absolut ljudisolering, som förstärks ytterligare av det laminerade glaset. DS 7 Plug-In Hybrid levererar en tyst och flexibel körupplevelse.
Två versioner med fyrhjulsdrift
Med de två drivlinorna E-TENSE 4x4 300 och E-TENSE 4x4 360, kopplade till en EAT8 automatisk växellåda, erbjuder DS 7 en exceptionell körprestanda. 
Din räckvidd i utsläppsfritt läge
Justera inställningarna nedan för att se din faktiska räckvidd.

 

Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Bénéficiez d'une installation sur-mesure
DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.
DS CONNECTED SERVICES
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS-SYSTEM ERBJUDER DIG CHATGPT-TJÄNSTER

 

Röstigenkänningssystemet DS IRIS SYSTEM är redan mycket intuitivt och responsivt och innehåller nu SoundHound Artificial Intelligence som optimerats med ChatGPT API(i)  Funktionen använder kraften från generativ artificiell intelligens med SoundHounds Chat AI-plattform. Den integrerar flera olika kunskapsdomäner i kombination med avancerade språkmodeller, som exempel ChatGPT API. Det ger snabbare och mer omfattande svar än tidigare DS IRIS SYSTEM-taligenkänningssystem. ChatGPT är integrerat i DS IRIS SYSTEM med hjälp av SoundHounds ljud- och taligenkänningssystem. Systemet utvecklas för att generera människoliknande svar som är baserade på djupinlärning, men eftersom det handlar om en ny teknik som fortfarande är under utveckling kan det hända att svar eller information inte är helt korrekt eller objektiv. Precis som med alla andra virtuella assistenter rekommenderar vi att du undviker att dela privat information och att du inte enbart förlitar dig på den information som tillhandahålls.   .

 

Din DS är nu berikad med ett innovativt system som låter dig utforska en helt ny relation med ditt fordon och som erbjuder en reskamrat som kommer att göra dina resor ännu säkrare och roligare.

Des services inclus à l'achat de votre véhicule

 DS Automobiles met à votre disposition un ensemble de Services connectés pour vous offrir le loisir de mieux apprécier chaque instant au volant : 

le Pack Connect One pour une période de 10 ans et, après souscription, le Pack Connect Plus, pour une durée de 3 ans, à partir de la date de garantie constructeur. 

SERVICES SUR-MESURE
ONLY YOU
Découvrez notre programme de services sur-mesure
Contrats de service
Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance

Juridisk information

 

Uppgifter om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och räckvidd är angivet enligt WLTP-testförfarandet och blandad körning. Värdena kan variera och påverkas beroende på användarvillkor och faktorer som: laddfrekvens, körstil, hastighet, fordonsspecifikation, tillval, däcktyp, utomhustemperatur och temperatur i bilen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel. Kontakta din återförsäljare för mer information.