February 5, 2021

DS 4 – en ny nivå av premiumteknik och mobilitet

DS 4 – en ny nivå av premiumteknik och mobilitet

4 februari 2021

Upptäck en ny nivå av teknik, mobilitet och design. DS 4 är en premiummodell i C-segmentet och kommer att erbjudas med både förbränningsmotorer och som plug-in hybrid.

– DS 4 är skapad för att omdefiniera C-segmentet och vänder sig till kunder som söker både en ambitiös coupé-SUV och den traditionella kompakta hatchbacken, säger Marion David, Product Director på DS Automobiles.

Formen på DS 4 skapar en profil likt en SUV – en design som förstärks ytterligare med de kraftfulla fälgarna, samtidigt som DS 4 behåller storleken av en bil i C-segmentet.

En ny signatur
Både fronten och den bakre delen av DS 4 karaktäriseras av en ny ljussignatur, med bland annat smala främre strålkastare och DS Matrix LED Vision-teknik, som automatiskt ger optimalt ljus och samtidigt ser till att medtrafikanter inte blir bländade. Likt DS 3 Crossback har DS 4 också dörrhandtag som automatiskt fälls ut när föraren närmar sig bilen.

En interiör av teknik och design
Invändigt har DS 4 fokus på komfort och funktionalitet. En högupplöst display är placerad i mittkonsolen och ger åtkomst till allt från säkerhetssystem till komfortinställningar, samt möjliggör smidig digital uppkoppling.

DS 4 erbjuder en digital förarmiljö som präglas av smart teknik och typisk DS-design. Materialen är noggrant utvalda för att skapa ett helhetsintryck av kvalitet och ge en härlig lounge-känsla inne i kupén.

Motorer
DS 4 erbjuds både med förbränningsmotorer och som plug-in hybrid med drygt 50 km räckvidd. Alla motorer kommer med DS åttaväxlade automatlåda.