ÅTERUPPFUNNEN KÖRNING

Säkerhet och sinnesro

Nya DS 3 är en mindre SUV som är utrustad med all den senaste förarassistanstekniken, för din säkerhet och för ditt välbefinnande.

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM är vårt nya informationsekosystem som är intuitivt, ergonomiskt och helt anpassningsbart. Det innefattar en personlig assistent med pekskärm och avancerad röstigenkänning. DS IRIS SYSTEM genomför det du vill när du vill.

 

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Vi har utformat DS DRIVE ASSIST för att hjälpa föraren att när som helst återta kontrollen över sin bil. Det är ännu ett steg närmare en helt självkörande bil. Denna innovativa utrustning styr hastigheten och avståndet till framförvarande fordon genom att manövrera rattpositionerna exakt så som föraren vill. Den styr hastighet och färdriktning för att säkerställa en säker och bekväm körning.

 

DS DRIVE ASSIST
NYCKELFRI ÅTKOMST OCH START

NYCKELFRI ÅTKOMST OCH START

Med nyckelfri åtkomst och start låses nya DS 3 automatiskt upp när du befinner dig inom 2 meter från bilen. Dörrhandtagen som på ett elegant sätt smälter in i bilens form fälls ut i samband med att DS 3 låses upp.
Starta din bil enkelt med Start-/Stopp-knappen. När du lämnar bilen är det samma princip som råder: dörrhandtagen fälls in och bilen låses automatiskt.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION i nya DS 3 består av 3 LED-moduler för halvljuset och en matrixmodul uppdelad i 15 fristående sektioner för helljuset. Segmenten tänds och släcks successivt beroende på den omgivande trafiken, vilken upptäcks av kameran högst upp på vindrutan. Föraren kan därför köra med helljuset aktiverat utan att blända andra: exempelvis när föraren närmar sig ett framförvarande fordon eller ett fordon som kör i motsatt färdriktning. Då släcks automatiskt en del av ljusstrålen runt den bilen och systemet känner av rörelserna för att inte blända den.

 

DS MATRIX LED VISION

Tillgängliga drivlinor för nya DS 3

BENSIN

PureTech 130 hk 8-stegad automatisk växellåda

HELELEKTRISK

E-TENSE 156 hk steglös automatlåda

DIMENSIONER

EXTERIÖR

Längd:

4 119 mm

Bredd (endast kaross: infällda speglar/utfällda speglar):

1 802/1 988 mm

Höjd (exklusive antenn/inklusive antenn/baklucka öppen)

1 534 mm

Överhäng fram/bak:

860/700 mm

INTERIÖR

Armbågsutrymme framsäte

1 410 mm

Armbågsutrymme baksäte

1 367 mm

Antal säten: 5

BAGAGEUTRYMME

Längd

666 mm

Bredd

1 021 mm

Användbar innerhöjd (upp till bagageskyddet/upp till taket)

550/761 mm

Kapacitet nedfällda stolar

1 050 liter

Kapacitet uppfällda stolar under insynsskydd

350 liter

KOMPAKT OCH BEKVÄM

KOMPAKT OCH BEKVÄM

Öka körglädjen

Interiörkomforten är enastående både framtill och baktill med säten tillverkade av premiummaterial, akustisk isolering, en upphöjd körställning och en fantastisk rymlighet.

Uppvärmda elektriska massagesäten

Uppvärmda elektriska massagesäten

Det uppvärmda förarsätet innefattar exakta elreglage och en massagefunktion som förstärker ditt välbefinnande i bilen och säkerställer fantastiska resor.*

* Tillgänglig i utrustningsnivån Opera.

Uppvärmda elektriska massagesäten
Tonade och akustiska rutor​

Tonade och akustiska rutor​

Rutornas tjocklek i nya DS 3 säkerställer att du kan njuta av enastående akustisk komfort ‒ en viktig komponent för en lugn och avslappnad miljö inuti din bil.

Baklucka och förvaringsutrymmen

Baklucka och förvaringsutrymmen

Bagageutrymmet i nya DS 3 rymmer upp till 1 050 L och är en perfekt kombination mellan kapacitet och kompakthet. Utrymmet är detsamma i både E-TENSE och versionerna med förbränningsmotorer.

Baklucka och förvaringsutrymmen