EFFEKT

Bensindrivlina på 130 hk
Helelektrisk drivlina på 115 kW/156 hk

ELEKTRISK RÄCKVIDD

Upp till 575 km i stadskörning (WLTP)
Upp till 404 km i blandad körning (WLTP)

FÖRBRUKNING/UTSLÄPP (WLTP KOMBINERAD CYKEL)

PureTech 130: 6 l/100 km, 135 g CO2/km
E-Tense: 156 kWh/km

LYXIG OCH SMIDIG

Modern design

Nya DS 3 är högteknologisk och effektiv och den kommer att göra alla dina resor mer eleganta och mer personliga. Du kommer att bli förälskad i den bekväma körningen, som finns tillgänglig i helelektrisk version.

Tillgängliga motorer i nya DS 3

Nya DS 3 är en liten SUV som levereras med två olika drivlinor – en PureTech-bensinmotor på 130 hästkrafter och en helelektrisk version.

E-TENSE – 100 % elektrisk

E-TENSE – 100 % elektrisk

Den helelektriska nya DS 3 är skapad med en ny plattform som använder sig av innovativa material och har en ökad räckvidd på upp till 575 km i stadskörning, därmed är den en av de lättaste kompakta SUV-modellerna i sin klass. Denna elbil, vars batteri kan laddas upp till 80 % på bara 30 minuter, är din följeslagare under såväl snabba ärenden som långa resor.

Våra dubbla segrar i Formel E gjorde det möjligt för oss att stärka våra ingenjörers expertis och kunnande inom elområdet, som varit grunden till utvecklandet av en ny generation högeffektiva motorer. Optimerad aerodynamik och värmehantering i batteriet hos nya DS 3 stärker prestandan hos bilens E-TENSE-drivlina.

EXTERIÖR

Nya DS 3 har rena linjer och en intensiv design som förstärker dess skulpterade och förfinade karaktär.

En förstärkt grill

En förstärkt grill

Grillen hos nya DS 3 är subtilt förstärkt med blanksvarta eller kromfärgade diamantspetsar som förstärker modellen.

In- och utfällbara handtag

In- och utfällbara handtag

Nya DS 3 levereras med kromfärgade dörrhandtag som på ett elegant sätt passar till bilens form och som fälls ut vid öppning.

In- och utfällbara handtag
Kraftfull stil

Kraftfull stil

Vingarna hos nya DS 3 är länken mellan grillen och full-LED-strålkastarna. De har förstärkts med en lack som är kromfärgad eller svart och som ger nya DS 3 en distinkt stil.

INTERIÖR

Expertis och fokus på detaljer

Interiördesignen i nya DS 3 är skapad med stor omsorg och kombinerar premiummaterial med högteknologisk elegans och ett fokus på detaljer. Känn dig innesluten i en bekväm och tyst interiör präglad av karaktär och modernitet.

Klädsel i klockremsmönster

Klädsel i klockremsmönster

Våra inredningsdesigners har förbättrat interiören hos nya DS 3 med Nappaläder. Den exklusiva klädseln med klockremsmönster framhäver på ett elegant sätt det djupa bandet mellan DS Automobiles och hantverkskunnande.

Guillocherade accenter ”Clous de Paris”

Guillocherade accenter ”Clous de Paris”

Våra stylister har hämtat inspiration från finurmakeri för att dekorera reglagen i nya DS 3 med guillocherade ”Clous de Paris”-accenter. Detta krävande arbete återges av små pyramidformade spikhuvuden som sömlöst korsar varandra.

Guillocherade accenter ”Clous de Paris”
Pärlsömmar

Pärlsömmar

Våra inredningsdesigners har tagit inspiration av broderi i lädersömmarna. Pärlsömmarna i DS 3 skapar ett pärlformat mönster ‒ ett hantverk som blivit till ett signum för DS Automobiles.

Högklassiga material

De högklassiga materialen, de franska hantverkarnas expertis och de harmoniska linjerna väcker interiören och dess unika klädsel till liv i nya DS 3.

UPPKOPPLAD INSTÄLLNING

UPPKOPPLAD INSTÄLLNING

En digital resa

Med den NYCKELFRIA ÖPPNINGEN kliver du in i en överväldigande kupé. Den uppkopplade ratten hos nya DS 3, klädd i Mistralläder, har ett antal reglage som gör det enkelt att ta del av förarassistanstekniken.

10,3 tums HD-pekskärmen är designad med en blank finish. Den digitala displayen har en elegant grafik som är kopplad till head-up displayen i färg och tillsammans med de ergonomiska reglagen, passar den in perfekt i kupén och gör det enkelt att läsa körinformation.

Njut av den senaste digitala upplevelsen med ett infotainmentsystem som innefattar uppkopplad navigation och DS IRIS SYSTEM. Detta nya informationsekosystem är intuitivt, helt anpassningsbart och det ger dig åtkomst till alla funktioner via genvägar på den stora pekskärmen på 10,3-tum. Med dess avancerade röstigenkänning genomför den dina önskemål och förenklar dina resor.

PERFORMANCE LINE

PERFORMANCE LINE

Självsäker stil

I PERFORMANCE LINE-versionen uppvisar nya DS 3 en ännu mer förstklassig stil med exklusiva utrustningsnivåer. Med sin impulsiva design väcker DS 3 intresse redan vid första anblicken.

TEKNIK FÖR EN BÄTTRE UPPLEVELSE

Utforska förarhjälpmedlen i nya DS 3

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM är vårt nya informationsekosystem som är intuitivt, ergonomiskt och helt anpassningsbart. Det innefattar en personlig assistent med pekskärm och avancerad röstigenkänning. DS IRIS SYSTEM genomför dina önskningar när du vill.

 

DS IRIS SYSTEM
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Vi har utformat DS DRIVE ASSIST för att hjälpa föraren att när som helst återta kontrollen över sin bil. Detta är ännu ett steg närmare en helt självkörande bil. Denna innovativa utrustning styr hastigheten och avståndet till framförvarande fordon genom att manövrera rattpositionerna. Den styr hastighet och färdriktning för att säkerställa en säker och bekväm körning.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION i nya DS 3 består av 3 LED-moduler för halvljuset och en matrixmodul uppdelad i 15 fristående sektioner för helljuset. Segmenten tänds och släcks successivt beroende på den omgivande trafiken, vilken detekteras av kameran högst upp på vindrutan. Föraren kan därför köra med helljuset aktiverat utan att blända andra. När föraren närmar sig ett framförvarande fordon eller ett fordon som kör i motsatt färdriktning, då släcks automatiskt en del av ljusstrålen och systemet känner av rörelserna för att inte blända bilen.

DS MATRIX LED VISION