Survolt

Survolt

Design

survolt_concept-car

Uppfinningsrik och sensuell

Den stramt stylade Survolt tar sportbilsstyling till en ny nivå och gör den till sin egen. Konceptbilens utseende fångar åskådarens öga med sina slimmade, horisontella strålkastare – inspirerade av högpresterande sportbilar – samtidigt som LED-lamporna ger en modern, högteknologisk touch.

Survolt ger starka kontraster med den yppiga motorhuven och de generösa och kurvade flankerna som markeras av den eleganta, lågt liggande karossen med ett hjulhus som utlovar kraft och spänning. Bakdelen har den eleganta ljussignaturen Revolte med en stark förknippning till motorsporten.

Survolt bär en tvåtonad karossfärg, fuchsia och träkol, och leker material och rymd. Kurvorna skiftar från slätt satinskimmer till mer glänsande och bryter definitivt de traditionella, maskulina designkoderna inom sportvärlden.

Interiör

survolt_concept-car-interior

Sportigt elegant

Survolts cockpit är designad likt en svävande cell, en glasad infattning i en kromad stålställning, som ett magnifikt smycke. Konceptbilens ledmotiv är att överträffa lyxvärldens förväntningar och kombinera dem med sportvärlden på ett elegant sätt.

Förarhytten är tänkt som en blandning mellan två motsatta världar. Ett organiskt universum som både är flödande och tekniskt och som föraren färdas fram i. Inredningen i sin helhet är designad för att ge båda passagerarna komfort och finess som skapar en enhetlig och enastående upplevelse.

Bilens generösa glasytor ger en luftig och rymlig känsla, ljusår ifrån vad dagens sportbilar erbjuder.

Prestanda

survolt_concept-car-front

Oöverträfflig kraft och spänning

Survolt fängslar med sin innovativa och miljövänliga teknik, vilket gör den till en bil före sin tid. Survolt drivs till 100 % av el, precis som Revolt, och kombinerar sportprestanda med respekt för miljön och hållbar utveckling.

Denna tekniska lösning är fortfarande sällsynt inom racingvärlden då den förkroppsligar en förut otänkbar sammanstrålning. Men DS vågar och skapar, bryter mot konventionerna för att kunna dra nytta av dem på ett bättre sätt. Drivlinan blandar körglädje, spänning, prestanda och livlighet med ett perfekt ekologiskt utlåtande, i total komfort eftersom bilen är helt tyst.

DS föreslår en ny vision för bilvärlden med Survolt och är ett innovativt bilmärke med fokus på kreativitet och teknik.