February 26, 2020

DS AERO SPORT LOUNGE – DEN UTTRYCKSFULLA KONCEPTBILEN

26 februari 2020

DS AERO SPORT LOUNGE – DEN UTTRYCKSFULLA KONCEPTBILEN

Med DS AERO SPORT LOUNGE ger DS Automobiles liv till en ny typ av bil. Välkomnande, distinkt, generös, intelligent och stilren – Konceptbilen DS AERO SPORT LOUNGE är en förhandsvisning av framtiden.

MÅTT KRAFT RÄCKVIDD

Längd: 5 meter

Bredd: 2,10 meter

Elektrisk motor på 500 kW (680 hk)

0–100 km/h på 2,8 sekunder

650 km enligt WLTP


News - Slideshow

Ett innovativt andetag

Ett högt insteg, god uppsyn över omgivningen och förstklassig komfort, och lägg därtill på aerodynamik, teknisk effektivitet och extraordinär design. Karaktären av DS AERO SPORT LOUNGE är unik. Med kraftfulla proportioner och stilrena former dirigeras luftflödet för att optimera aerodynamikens effektivitet. Linjerna karaktäriseras av DS typiska E-Tense-ljus som är symboliskt för 500 kW-motorn. DS MATRIX LED VISION-strålkastarna samarbetar med DS LIGHT VEIL-strålkastarna som lyser dagtid genom upplysta paneler.

Un souffle innovant (2)

Resande blir en konstform

DS Automobiles har skapat en helt ny design på ett transportmedel. Skärmarna är inte längre placerade i fören. Navigationsmedel och infotainmentsystem projiceras på instrumentpanelen medan nödvändig körinformation visas i framrutan. Sammanslagningen av information och underhållning tar bort behovet av fysiska knappar. Mellan sätena fungerar det centrala armstödet som en guide. Genom Lap Motion och Ultrahaptics teknik kan du föra handen framför sensorer som reagerar på dina rörelser. IRIS artificiell intelligens är placerad vid mitten av instrumentpanelen och låter dig kontrollera allt genom verbala kommandon.

le voyage devient

Lyxig fransk savoir-faire och nya kvalitetsmaterial skapar framtidens hantverk

Utseendet på instrumentpanelen och baksidan av sätena är flätade i exklusiva material som representerar lyxigt hantverk och viljan att arbeta mot hållbarhet. De största sätena är klädda i satinbomull som ger ett lyxigt och komfortabelt intryck. I dörrarna gör kombinationen av kvalitetsmaterial att stämningsljus släpps in förarsätet. Alla unika material är valda med omsorg och speglar DS fantastiska känsla och innovativa teknik.

de la noblesse dans la matière et l'oeuvre