Värdegrund

Värdegrund

Vårt DNA

DS är ett varumärke byggt på avantgardism, Haute Couture, innovation och teknologi.
DS är ett varumärke som utmanar etablerade vanor som överträffar bilkundens förväntningar.
DS är sensuell och spektakulär i sin stil, finess och känsla för detaljer.
DS härstammar från Paris och förkroppsligar kunskapen och hantverket som finns i den franska lyxindustrin

“Sedan starten 2014 har det franska bilmärket DS grundat sig på ett exceptionellt arv som härstammar från modellen DS 19 som lanserades för 60 år sedan. Denna legendariska bil förverkligar innovation, kvalitet och avantgardism. Tillsammans med sin systermodell, SM, skapar de en ultimat symbol för franska lyxbilar.

Precis som DS gjorde 1955, kombinerar dagens DS anmärkningsvärd teknik, komfort och dynamik med högklassigt material och finess. Historien går vidare och dessa två bokstäver fortsätter att stå för det finaste inom lyxbilar runt om i världen.”

Yves Bonnefont
VD för varumärket DS

Löften

DS ger tillgång till en anmärkningsvärd stil, en total elegans och en perfekt balans mellan dynamik och komfort i form av en teknologisk juvel.

DS förkroppsligar den franska expertisen inom tillverkning av lyxbilar.
DS är varumärket från Paris som hämtar inspiration från den bästa kompetensen inom den franska lyxindustrin och dess avancerade tekniker. Kreativitet och expertis står till tjänst för ett djärvt och förföriskt löfte:

  • En pionjär inom design
  • En högteknologisk produkt
  • Förädling och känsla för detaljer
  • En dynamisk och högklassig komfort

Avantgardistisk design

DS bygger på en pionjäranda inom innovation, kompetens, teknologi, närhet, stil och kvalitet. DS avantgardism är ett nyckelvärde som har satt sina spår och öppnat upp för en lovande framtid. Nya DS 5, som presenterades på Internationella Motorsalongen i Genève i mars 2015, förkroppsligar denna positionering och sätter prägeln för framtida DS-modeller.

Med sin silhuett fängslar DS betraktaren vid första ögonkastet tack vare en mäktig, elegant och fängslande stil. DS-modellerna kombinerar en rad olika kontraster mellan strama linjer och framträdande grafik och vackra kurvor.

Elegans

DS kännetecknas av elegans och en känsla för detaljer – både interiört såväl som exteriört. Det finns en tanke med varje detalj. Detta kan man exempelvis se på DS-logotypen som är placerad på strålkastarna vilket ger fronten en unik skapelse.

Den känsla för detaljer som DS besitter avspeglas också i användandet av autentiska material såsom aluminium på dörrdetaljer, metall på växelspaken och lädret. Dessa autentiska material presenteras endast på ett exklusivt sätt, såsom att lädersätena har formen av ett armbandsur.

DS är ett av få bilmärken som erbjuder tre typer av läder, såsom fullnarvat nappaläder och semianilin-läder, vilket är en av världens finaste lädersorter som sällan används inom bilindustrin.

För att tillfredsställa dina önskemål erbjuder DS ett brett utbud av exteriöra och interiöra alternativ för att och betona sin egen identitet och elegans.

Spektakulär teknologi

Teknologisk intelligens för körningen, ergonomisk effektivitet och intuitiva kontroller. Uppkoppling som är i linje med den digitala världen, effektiva och högpresterande motorer. Det finns så många kvaliteter som kännetecknar att DS i dag är en högteknologisk produkt.

Teknologin ger många fördelar för bilens prestanda, men möjliggör även en unik stil:

  • En futuristisk och banbrytande stil med LED-strålkastare.
  • Interiören på DS 5 för tankarna till ett flygplan med dess cockpit-känsla, uppfällbara display och växelspakar vid ratten.
  • Uppkopplingsmöjligheten tack vare en pekskärm som kan kopplas till din smartphone och dess tillhörande tjänster

DS erbjuder en spektakulär teknik, i nivå med varumärkets luxuösa värld, som skapar en suverän och unik fascination för varje modell.

Dynamisk komfort

DS är kompromisslös när det kommer till komfort och ger en exceptionell upplevelse vid ratten. Förutom komforten i klädseln, valet av ädla material, massagestolar och motorer, står varumärket DS för en vision om en dynamisk bil som ger en lugn och stimulerande känsla. Motorerna, som är helt i linje med det dynamiska temperamentet som karaktäriserar DS-modellerna, presterar enligt förväntan utan att tumma på miljön eftersom motorerna uppfyller Euro 6-reglerna.