En uppkopplad bil

En uppkopplad bil

DS erbjuder de anslutningsmöjligheter som dagens förare kräver idag:

Odyssey_Innovation_Ecran-tactile• En ny 7-tums pekskärm som är kompatibel med New Mirror Screen. Detta betyder att genom pekskärmen får du tillgång till din smartphones appar utan att behöva ta upp mobilen. Denna enkla men säkra funktion gör din vardag smidigare och bekvämare. Pekskärmen visar även bild från bilens backkamera med visuella markeringar i färg, vilket gör det enkelt för dig att manövrera bilen på ett säkert sätt.

• För att möta dina förväntningar när det kommer till säkerhet, tidseffektivitet och komfort finns DS Connect Box. Denna box är installerad inuti bilen och har följande fyra funktioner:
– En SOS-knapp som aktiverar nöd- och assistanssamtal och kopplar dig direkt till larmcentralen.
– Ett virtuellt system som håller koll på bilens behov av underhåll genom att signalera föraren när det exempelvis är dags för service. Den visar även Eco Drivingtips baserat på den information som bilen besitter.
– En kartfunktion som lokaliserar bilen och skickar information till dig, vilket bland annat är användbart när du glömt var du parkerat din DS eller om du vill veta om bilen har nått eller börjar närma sig sin destination när någon annan kör den.
– En spårningsfunktion som skickar bilens geografiska position till polisen om den blivit stulen.

• Det finns en DS-app för iOS- och Android-mobiler som heter MyDS som ger en rad olika funktioner såsom lokalisering av din parkerade DS, navigering för gående till slutdestinationen, påminnelse för när bilen ska in på service och även tillgång till olika dokument. Denna app är skapad för att ge smarta lösningar som du är i behov av när du är på språng och du kan få anpassad information för just din bil samt olika kundspecifika DS-erbjudanden.

Odyssey_Innov_MyDS