E-TENSE – EL OCH PLUG-IN HYBRIDER FRÅN DS

Framtiden är elektrisk hos DS Automobiles och E-TENSE är definitionen på vår elektriska vision. DS fokus ligger alltid på förarens komfort och njutning, kombinerat med fransk exklusiv design och innovativ teknik. Lär dig mer om våra fantastiska nya modeller – den elektriska DS 3 CROSSBACK E-TENSE och DS 7 CROSSBACK E-TENSE Plug-In Hybrid.

UPPTÄCK VÅRA MODELLER

Ds7 e-tense

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100 % elektrisk

Vår 100 % eldrivna DS 3 CROSSBACK E-TENSE är spännande, bekväm och med samma effektivitet som DS 3 CROSSBACK. Du kan också njuta av en elektrisk räckvidd på upp till 300 km enligt WLTP-körcykeln* och möjligheten att ladda 80 % av batteriet på 30 minuter.

*Preliminära värden, endast för information. Föremål för godkännande.

ds7 e-tense

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Plug-In Hybrid SUV

En plug-in hybrid som utnyttjar en ny generation av elektrifierad teknik. Med tre kraftaggregat – en turboladdad bensinmotor och två elektriska motorer som tillsammans ger 300 hk – blir detta en ny referens när det gäller att kombinera teknik, raffinemang och prestanda. Dessutom kommer DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid endast att producera 31 g/km CO2 och har en elektrisk räckvidd på 58 km (WLTP-cykeln).

ds7 e-tense

INNOVATION FRÅN KONKURRENS

Tack vare vårt deltagande i Formel E, har våra el- och plug-in hybridmodeller teknik direkt från motorsporten, så som energiåtervinning under bromsning. Uppkommen ur prestanda öppnar elbilen från 2019 nya horisonter – med stil.

UPPTÄCK FÖRDELARNA MED EN REN BIL

Prestation och nöje

Våra elbilar och plug-in hybrider erbjuder mycket körglädje. Upptäck en ny upplevelse med omedelbart tillgängligt vridmoment, noll CO2-utsläpp i elektriskt läge och minskade utsläpp med vår plug-in hybrid.

Kör i staden när du vill

Välj en elbil eller en plug-in hybrid så kommer du inte att drabbas av trafikbegränsningar i städer. En ljusblå lysdiod som finns högst upp på vindrutan visar att du kör på 100 % elektricitet, vilket ger dig åtkomst till vissa begränsade vägar och platser.

(1) Uppgifterna om bränsleförbrukning och CO2-utsläpp överensstämmer med WLTP-homologationen (förordning EU 2017/948). Från och med den 1 september 2018 är nya fordon typgodkända med hjälp av World Harmonised Light Vehicle Test Procedure (WLTP), som är en nytt, mer realistiskt testförfarande för mätning av bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. WLTP ersätter helt den nya europeiska drivcykeln (NEDC), vilket var testproceduren som tidigare använts. På grund av mer realistiska testförhållanden, uppmätt bränsleförbrukningen och CO2-utsläpp under WLTP är i många fall högre jämfört med de som uppmätts under NEDC. Uppgifterna om bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp kan variera beroende på specifik utrustning, alternativ och format på däck. Kontakta din återförsäljare för mer information.

För mer information, klicka här.