December 4, 2019

Nu kan du beställa DS 3 Crossback E-Tense

 – 100 % elektrisk exklusivitet väntar på dig

Nu kan du beställa DS 3 Crossback E-Tense

Nu lanserar DS sin 100 % elektriska SUV DS 3 Crossback E-Tense. Redan nu kan den beställas för de som vill vara först ut på de svenska vägarna med ett franskt exklusivt och elektriskt hantverk.

DS Automobiles fokuserar på att tillverka bilar av exklusiv fransk kvalitet med inspiration från de franska modehusen och haute couture. DS ligger också i framkant med elektrisk teknik i sina modeller och har en vision om en helt elektrisk framtid.

Nu lanserar DS sin 100 % elektriska SUV DS 3 Crossback E-Tense och redan nu kan du beställa den och sätta elektrisk guldkant på din tillvaro. Bli bland de första ute på de svenska vägarna med en 100 % elektrisk SUV från DS.

DS 3 Crossback E-Tense är en kompakt och exklusiv SUV utrustad med allt du behöver i vardagen. Den har många exklusiva detaljer som automatiska dörrhandtag och ädla materialval för extra komfort. Med en elektrisk räckvidd på 320 km enligt WLTP kan du njuta av en tyst och behaglig körning samt hög komfort och innovativ teknik som både underlättar och berikar din upplevelse.

Batteriet till 100 % elektriska DS 3 Crossback E-Tense kan smidigt laddas i hemmet via en laddbox eller snabbladdas till 80 % av sin kapacitet på offentliga laddstationer på bara 30 minuter.

DS 3 Crossback E-Tense går att beställa här.