October 9, 2017

DS VIRGIN RACING TEAM LADDAR UPP INFÖR FORMULA E 2017/2018

DS Virgin Racing Pre-season testing

Förberedelserna inför säsong 4 av FIA Formula E Championship är i full gång. Se höjdpunkterna från säsong 2016/2017.

Efter en exceptionellt lyckad säsong år 2016/2017 för DS Virgin Racing Team ser förutsättningarna mycket positiva ut för nya framgångar. Förare i teamet inför nästa gång är Sam Bird (UK) och Alex Lynn (UK).

DS Virgin Racing Team grundades inför säsongen 2015/16 då Virgin Racing Formula E Team, uppbackat av Sir Richard Branson och varumärket DS, representerat av dess VD Yves Bonnefont, i juni 2015 utropade ett nytt partnerskap inom ramen för Formula E.

Samarbetet innebär att varumärket DS bistår med sin motorsportavdelnings tekniska expertis inom forskning och utveckling av tävlingsbilen tillsammans med motsvarande kunskaper inom designstrategi från Virgin Racing Engineering. Syftet är att sammanföra den infrastruktur, racing-erfarenhet samt design- och integrationsexpertis som krävs för att tävla på allra högsta nivå och att vinna mästerskap.

Yves Bonnefont, VD för varumärket DS, kommenterar:

”DS engagemang i Formula E tillsammans med vår partner Virgin Racing ligger helt i linje med varumärkets positionering. Vi delar värderingarna i Formula E till fullo: pionjärsanda, teknologi i framkant och hållbarhet. De erfarenheter vi kommer att samla tack vare tävlingarna är nyckelfaktorer för oss i strävan efter förbättring av vår teknologi som i sin tur kommer till direkt nytta för våra kunder.”

Se höjdpunkterna från säsong 2016/2017

Följ förberedelserna inför nästa säsong med DS Virgin Racing Team

Webbsida: http://www.ds-virginracing.com
Facebook: https://www.facebook.com/DSVirginRacing/
Twitter: https://twitter.com/DSVirginRacing // @DSVirginRacing
Instagram: https://www.instagram.com/envisionvirginracing/