June 20, 2019

DS Automobiles sponsrar Paris Fashion Week

DS Automobiles sponsrar Paris Fashion Week

Paris, 18 juni 2019

DS Automobiles är stolt att annonsera sitt partnerskap med ”Federationen av Haute Couture och Mode” som en del av Paris Fashion Week och Haute Couture-evenemang. Vi delar med modebranschen samma passion för stil och kärlek för material. Därför visade DS Automobiles den 18 juni upp sin flotta av DS 7 Crossbacks för journalister, influencers och annan talang. Bilarna var prydda med Parish Fashin Week-loggan.

Kvinnorna och männen på DS Automobiles har en stark kärlek till mode. Arbetsmetoder som viljan att skaka om koder, överraska, experimentera och uppfinna, men också att genom framtagning av nytt material, ekar ut i den kreativa världen.

Researchen som har lett till färgtonade fjädrar i kupén på drömbilen DS X E-Tense, skapandet av en unik DS ”Pärla”, designen av ”Guillochage Clous de Paris” som detaljerar inläggningen av kristaller i instrumentpanelen på DS 7 Crossback är alla skapelser som delas med modevärlden som gillar att kombinera tradition, stil erfarenhet och innovativa designer.

– Sedan skapandet av DS år 2015 har vi arbetat som ett Haute Couture-företag för att fullständigt förstärka interiören i våra bilar med våra distinkta skapelser, säger Yves Vonnefront, vd av DS Automobiles och fortsätter:

– Meilleurs Ouvriers de France formar materialen i DS 3 Crossback och DS 7 Crossback. De skapar innovationer med nya lösningar och starka idéer som verkligen är bortom vad som existerar på bilmarknaden i dag. Det är därför vi alla är så nöjda att få arbeta nära ”Federationen av Haute Couture och Mode” för den kommande Paris Fashion Week. Det kommer att vara ytterligare en möjlighet för oss att dela våra erfarenheter med framstående franska företag, precis som vi har gjort sedan början av vår skapande process.

Detta partnerskap förstärker den nya dynamiken och handlingarna som implementerats av ”Federationen av Haute Couture och Mode” för att arbeta mot en Paris Fashion Week som är mer uppmärksam på ekologiska problem.

DS håller redan på att elektrifiera hela sitt modellprogram under signaturen E-Tense med DS 3 Crossback E-Tense, den första 100 % elektriska modellen i sitt segment och DS 7 Crossback E-Tense 4×4, med sin 300 hk laddningsbara hybridmotor med noll C02-utsläpp i elektriskt läge och en elektrisk räckvidd på 57 km enligt nya tuffa körcykeln WLTP.

Från 2025 och framåt kommer DS enbart att erbjuda elektriska fordon bland sina nya modeller.