March 16, 2021

DS Automobiles avslöjar en helt ny spännande och miljömedveten modekollektion

DS Automobiles avslöjar en helt ny spännande och miljömedveten modekollektion

Paris, 2 mars, 2021

Som officiell partner av Paris Fasion Week är DS stolt över att presentera sin nya modekollektion som en del av Women’s Event, under den 1–9 mars 2021.

De CO2-absorberande kläderna är en del av DS futuristiska kraft och filosofi, tillsammans med den lyxiga känslan av savoir-faire, med innovativa och hållbara material. Genom att absorbera CO2, ligger modekollektion också i DS linje med att skapa miljömedvetenhet, som också sker genom det elektrifiska tekniken E-tense.

Under flera år har denna framtidsvision präglat och vuxit inom DS Automobiles. Det syns bland annat i tekniska aspekter som val av material, i DS nya spännande konceptbil DS AERO SPORT LOUNGE, som ger en ny nivå av premium.

Den nya unisex-kollektionen har skapats i samarbete med modedesignern EGONlab, som ställde ut delar av sin kollektion under förra årets Paris Fashion Week, samt tillsammans med Londonbaserade utvecklingsstudion Post Carbon Lab.

Med Paris-inspirerad logga på bomberjackan, rock och t-shirts, som har designats specifikt för DS av EGONlab, innehåller plaggen också material som har tagits fram tilllsammans med Post Carbon Lab, med en funktion som bland annat absorberar CO2.

Stil och innovation ligger i hjärtat hos DS Automobiles. Detta initiativ är bara ett exempel på många projekt som DS jobbar med varje år för att fortsätta att utvecklas och vara en positiv kraft för framtiden.