September 24, 2019

Ny förare: Antonio Felix Da Costa ansluter sig till DS TECHEETAH

Ny förare: Antonio Felix Da Costa ansluter sig till DS TECHEETAH

Paris, 17 September 2019

DS TECHEETAH är mycket stolta över att annonsera att Antonio Felix Da Costa kommer att ansluta sig till laget den 1 oktober 2029.

Den 28-årige portugisiske föraren kommer att köra med sitt långsiktiga nummer 13 under den sjätte säsongen av ABB FIA Formula E Championship som går av stapeln den 22 november i Riyadh.

– Att få möjligheten att vara med i ett lag som har vunnit mästerskapet två gånger i en väldigt konkurrenskraftig motorsport som Formel E är ovanligt. Det var ett tufft beslut att lämna min nuvarande position men det är en möjlighet som jag inte kunde säga nej till och jag är mycket exalterad över att få jobba med Jean-Éric och alla på DS TECHEETAH, säger Antonio Felix da Costa.

Antonio har tävlat i mästerskapet sedan starten och deltagit i 54 lopp där han nådde topplaceringar, pallplatser och två vinster (Buenos Aires och Riyadh). Under sista säsongen 2018/2019 kom Antonio Felix da Costa på sjätteplats.

– Jag är särskilt stolt över att välkomna Antonio till vårt lag. Hans erfarenhet i denna disciplin och hans snabbhet kommer att vara av stor vikt i jakten på segrar och titlar. Medan vi inväntar det första loppet i Riyadh kommer han att påbörja flera testsessioner tillsammans med Jean-Éric för att hjälpa oss att förbättra vår DS E-Tense FE20, säger Xavier Mestelan Pinon, DS Performance Director.