EFFEKT

Från 225 till 360 hästkrafter och fyrhjulsdrift.

DIMENSIONER

Längd: 4,59 meter
Bredd: 1,90 meter
Höjd: 1,63 meter

FÖRBRUKNING & UTSLÄPP

Förbrukning: 1,2–1,8 l/100 km.
CO₂-utsläpp: 28–40 g/km.

ETT TILLTALANDE UTTRYCK

Karismatisk ny design

Upptäck nya DS 7 – en sofistikerad och charmig SUV med eleganta och dynamiska linjer som passar perfekt inne i den trendiga staden eller ute på landsvägarna.

ELEGANT OCH DYNAMISK

En kraftfull design

Nya DS 7 är en modern SUV som kombinerar teknisk expertis med enastående komfort så att du kan maximera din körglädje varje dag. Interiören är designad och konstruerad med avancerad teknik och smart fokus på detaljer, vilket gör nya DS 7 optimal för alla resor.

EXTERIÖR

Nya DS 7 kombinerar en dynamisk profil och spännande karaktär med en ny tilltalande front som ger en ny känsla av intensitet och stil. Baktill passar de nya baklyktorna perfekt ihop med bilens linjer, som sömlöst kompletterar den nya frontljussignaturen, och ger en kraftfull och slående look.

INTERIÖR

Framstående expertis gör ditt liv mer bekvämt

Upplev enastående rymlighet och en skräddarsydd interiör. Elegansen hos materialen i nya DS 7, tillsammans med fokus på detaljer och en högteknologisk kupé, bidrar till ditt välbefinnande och den högklassiga komforten under alla dina resor.

Interiören i nya DS 7 är trogen DS designfilosofi. Välj själv en exklusiv DS-inredning nedan.

Inredning i Nappaläder

Inredning i Nappaläder

Inredningen i nya DS 7 är elegant in i minsta detalj och består av sofistikerade utrustningsnivåer och premiummaterial. Däribland klädsel i Nappaläder i färgerna Pärlgrått eller Basalt Black. Låt dig hänföras av lyx och en touch av högkvalitativa material, designade efter ren hantverkstradition.

 

Klädsel i klockremsmönster

Klädsel i klockremsmönster

Våra inredningsdesigners har förbättrat interiören hos nya DS 7 med Nappaläder ‒ ett lyxigt fullnarvsläder. Den exklusiva klädseln har ett smakfullt klockremsmönster, som på ett elegant sätt framhäver den starka kopplingen mellan DS Automobiles och franskt hantverk.

 

Klädsel i klockremsmönster
Pärlsömmar

Pärlsömmar

En väldigt sofistikerad detalj i form utav en pärla som har blivit återgiven i våra lädersömmar – ett direkt resultat av fantasin hos våra inredningsdesigners. Denna flört med elegant och utsökt haute couture är DS Automobiles unika signum.

 

UPPKOPPLADE RESOR

En toppmodern digital upplevelse

Uppkopplad kupé

Uppkopplad kupé

Nya DS 7 har utvecklat en överväldigande och imponerande högteknologisk kupé som kombinerar komfort med modern teknik. Med en 12,3-tums digital instrumentpanel och en stor 12-tums HD-pekskärm kan du njuta av bättre läsbarhet för större komfort, samtidigt som du har åtkomst till all viktig information genom några få tryck på skärmen.

E-TENSE FÖR ELEKTRISKT DRIFT

Dynamiskt lugn under alla resor

Nya DS 7 är tillgänglig som plug-in hybrid med upp till 360 hästkrafter och kraftfull fyrhjulsdrift. Kör 100 % elektriskt i upp till 65 km, eller med smidig hybriddrift under längre sträckor och kombinera drivlinorna för bästa möjliga effekt. Nya DS 7 optimerar komfort och effektivitet, samt säkerställer en smidig och behaglig körning för resor med en förstklassig känsla.