Hoppa till innehåll
DS 9

DS 9

Elegant och kraftfull
Plug-In Hybrid
Från 1 080 000 kr 
Business Lease 12 299 kr/mån

360 hk

EFFEKT

Upp till 47 km

ELEKTRISK RÄCKVIDD

timme 45 minuter

LADDNING

upp till 100 % i laddbox

IKONISK
Exteriör design – en sofistikerad juvel

DS 9 symboliserar fransk “savoir-faire” och finns att uppleva hos din återförsäljare. DS nya flaggskepp är utrustad med E-TENSE-hybriddrift och har tagits fram för att erbjuda högsta tekniska kvalitet, fantastisk komfort och ojämförlig elegans.

 

 

Noggrannhet i minsta detalj
Motorhuven pryds av en “Clous de Paris”-mönstrad sabel, en finish som är både artistisk och teknisk, med inspiration från klocktillverkning.
KARISMATISK LJUSSIGNATUR
DS ACTIVE LED VISION slås automatiskt av och på när bilen låses upp. Tillsammans med bakre 3D Full LED-strålkastare förstärker de kraften hos DS 9.
Dörrhandtag som fälls ut åt dig
Låt dig fascineras av dörrhandtagen som fälls ut när du närmar dig bilen och fälls in när du går ifrån den.


Les avantages d'un achat en ligne

Choisissez votre véhicule en ligne
Configurez et commandez votre nouvelle voiture depuis chez vous. En cas de doute, vous pouvez également contacter notre service de vente en ligne.
Paiement simple et sécurisé

Choisissez la méthode de paiement de votre choix sur notre site internet sécurisé et débutez votre commande avec seulement 500 €.

La commande peut être annulée à tout moment si vous changez d'avis.

Livraison à domicile ou en DS Store
Faîtes-vous livrer chez vous ou récupérez votre véhicule dans l'un de nos nombreux DS Store.
14 jours pour changer d'avis
Si vous n'êtes pas satisfait, vous pouvez retourner le véhicule dans les 14 jours suivant sa livraison.


FÖR YTTERLIGARE INFORMATION
Välj din nya DS
Hos din lokala DS-återförsäljare eller direkt online på vår officiella webbplats.

 

FÅ ETT ERBJUDANDE

 

Bli kontaktad om erbjudande direkt på hemsidan.

 

BYGG DIN DS 9

 

Välj utrustningsnivå, färg, fälgar och mycket mer. Bygg din nya DS 9 utifrån dina behov.

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Kontakta din närmaste återförsäljare.


Unik elegans och fransk expertis
Unik elegans och fransk expertis
DS LOUNGE
Interiör design – elegans och stil
DS 9 har utformats för att alla passagerare ska ha samma höga komfort. Sätena har stolsvärme, massagefunktion och ventilation både fram och bak. Innertaket i Alcantara© ger en känsla av lugn.(i) Tillgängligt beroende på utrustningsnivå.  
Genomgående läder
Interiören OPERA pryds av finaste läder, Rubis Red nappaläder, som täcker hela instrumentpanelen och den ikoniska klädseln i watchstrap-design. Denna exklusiva interiör har också en ratt som är helt klädd i Rubis Red-läder.
“Clous de Paris” Guillochering
Varje finish är framtagen som en unik ädelsten. Guillochering med “Clous de Paris” pryder reglagen och har bland annat inspirerats av klocktillverkningsteknik.
Pärlsömmar
Inspirerade av stramaljbroderi har DS tagit fram en extra elegant finish som återskapar formen av en pärla, vilket förhöjer läderdetaljerna. Denna blinkning till modeindustrin är ett kännetecken för DS Automobiles.
B.R.M R180
B.R.M R180-klockan, designad i samarbete med B.R.M Chronographes, är majestätiskt placerad på instrumentpanelen och visas när bilen startas. Klockan är en kombination av teknik och elegant design, och den ställer automatiskt in rätt tid efter årstid och resa.
Loungearmstöd
Loungearmstödet är placerat i baksätet och bidrar till den imponerande komforten. Det är huvudsakligen klätt i nappaläder och har ett förvaringsutrymme med USB-uttag, varifrån baksätets massagefunktion styrs.
Läderratt
DS 9 präglas av en interiör av högkvalitativa material. Som ratten och instrumentpanelen, som är läderklädda. 
Ljudkomfort och trivsel

Med lanseringen av DS 9 visar DS experter prov på ett nytt koncept för ljudkomfort. Glaset är försett med en akustisk plastfilm som tillsammans med en laminerad stomme eliminerar vibrationer, vilket ger en tyst och rofylld atmosfär i kupén.

 

Det fantastiska hantverket gör att det rena ljudet från Focal Electra®-ljudsystemet, med sina 14 högtalare, verkligen kommer till sin rätta.

TEKNOLOGI
När avancerad teknik är på din sida
DS 9 har den senaste tekniken och är framtagen för din komfort.
UPPKOPPLAT KÖRUTRYMME MED DS IRIS SYSTEM
Upplev ett körutrymme som präglas av modern teknik. Däribland en 12,3 tums digital instrumentpanel, en stor 12-tums centerdisplay i HD, samt DS IRIS SYSTEM: en personlig assistent med röstigenkänning, som är designad för att utföra dina kommandon. Med en gest eller ett ord får du tillgång till all viktig information om din körning och din komfort.
DS IRIS SYSTEM
Upptäck vårt nya intuitiva, ergonomiska och helt anpassningsbara informationsekosystem i videon. DS IRIS SYSTEM innefattar bland annat en personlig assistent med pekskärm och avancerad röstigenkänning.
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
Detta intelligenta fjädringssystem förlitar sig på en kamera överst på vindrutan samt ett flertal sensorer som ständigt känner av ojämnheter på vägen. Dessa enheter skickar omedelbar data till en dator som driver varje hjul oberoende av de övriga. Baserat på den information som datorn tar emot, blir fjädringen fortlöpande hårdare eller mjukare, för optimal komfort.
DS ACTIVE LED VISION
Med sin LED-huvudprojektionslykta och tre roterande moduler erbjuder DS ACTIVE LED VISION flera olika belysningslägen som är specifika för olika körsituationer. Modulerna samarbetar för att ögonblickligen justera vinkel, intensitet och räckvidd för ljusknippet beroende på körförhållandena (väder och ljusnivå). Oavsett om du kör i staden, på landsväg eller på motorvägen, anpassas belysningen för att garantera optimal sikt.
DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST(i) Tillgänglig beroende på utrustningsnivå.   justerar hastighet och avstånd i förhållande till framförvarande fordon och placerar DS 9 mitt i körfältet genom att kontrollera styrningen, om föraren så önskar. Systemet övervakar hastighet och styrning för ökad säkerhet och för att ge föraren sinnesro vid ratten.

DS DRIVE ASSIST kontrollerar också stopp (inom en 3-sekundersgräns) och start vid mycket trafik.

DS NIGHT VISION
När det är mörkt ute skannar DS 9 av vägen i realtid med sin infraröda kamera som är dold i grillen fram(i) Tillgänglig beroende på utrustningsnivå.  . Systemet kan identifiera gångtrafikanter och djur på upp till 100 meters avstånd så att du kan upptäcka potentiella faror och reagera snabbt.
E-TENSE
Effekten och komforten med en plug-in hybrid
KÖRLÄGEN

Den elektriska motorn, kopplad till en 8-stegad automatisk växellåda, underlättar körningen upp till en hastighet på 135 km/h. Denna elektriska motor anpassar sig efter vilket körläge du väljer – för att skapa en optimal körupplevelse.

 

Noll-utsläppsläge

Med utsläppsfritt läge, som är förvalt, kan du göra den mesta av din resa utan att förbruka något bränsle.

 

Hybridläge

Hybridläget kombinerar effektivitet med mångsidighet och är utformat för automatisk energihantering under körning i 100 % elläge, bensinläge eller med en kombination av dessa om så krävs. Passagerarna märker dessutom inte när systemet växlar över.

 

Sportläge

I sportläget kan du njuta av DS 9 med maximal prestanda som anpassas efter gaspedal, växellåda, samt styrnings- och fjädringsrespons. Du får uppleva dynamisk körglädje i fullständig säkerhet.

 

Komfortläge

Detta läge, tillgängligt för förbränningsmotorer och motorer i E-Tense-versionen, aktiverar DS ACTIVE SCAN SUSPENSION. Det gör fjädringen styvare eller mjukare för att säkerställa bästa möjliga komfort.

REGENERATIV BROMSNING
Vid fartminskning omvandlas hjulens rörelseenergi till elektricitet. Du kan öka batteriets räckvidd med upp till 15 %.
E-SAVE FUNKTION
Men e-Save kan du spara energi för att köra de sista kilometerna av din resa med 100 % eldrift i utsläppsfritt läge. Funktionen ger dig möjlighet att köra i stadsmiljöer, även i områden med särskilda bestämmelser.

UPPLEVELSER

DS 9 E-TENSE 4x4 360
DS Performance vann Formel E både under 2019 samt 2020 och har tagit inspiration från motorsporten när drivpaket och fjädring utvecklats och anpassats i DS 9. Det innebär att du alltid får en enastående prestanda och ett dynamiskt lugn – två starka kännetecken för DS Automobiles. Vårt fokus på detaljer har resulterat i en kompromisslös balans mellan utmärkt väghållning och absolut komfort.
Fördelar med plug-in hybrid
Tyst & behaglig körning
Njut av en lugn och tyst körning i utsläppsfritt läge. I E-TENSE-modellerna förstärks tystnaden interiört av ett laminerat glas, som ingår som standardutrustning.
Utsläpp
Våra E-TENSE-modeller finns med två tillgängliga drivlinor: 250 hk och 360 hk med fyrhjulsdrift. Drivlinorna har ett utsläpp på mellan 26 och 41 g CO₂/km.
Bagageutrymme och funktionalitet
Med en lång hjulbas på 2,89 meter har DS 9 en rymlig och komfortabel interiör. Dessutom levererar DS 9 E-TENSE ett av de största bagageutrymmena i sitt segment: 510 liters kapacitet.
E-TENSE-tjänster
DS Automobiles levererar flera tjänster som underlättar din vardag: däribland kan du hitta laddstationer och planera din laddning från din telefon. Du kan även installera en laddbox hemma, för en ännu smidigare vardag.
Plug-in Hybriddrift (PHEV)
Med sina två elmotorer, en främre och en bakre, levererar drivlinan E-TENSE 4x4 upp till 360 hk och en anmärkningsvärd prestanda.
Räckvidd
Utsläppsfri körning
Räckvidden hos din plug-in hybrid kan variera beroende på olika faktorer. Däribland väderleksförhållanden, hastighet och din körstil.
Hastighet
Din hastighet är den viktigaste faktorn som har störst påverkan på räckvidden hos din plug-in hybrid. Du kan enkelt optimera din räckvidd genom att hålla en måttlig och konstant hastighet.
Körstil och väglutning 
Yttre vägförhållanden och körstil påverkar din plug-in hybrid. Genom att välja eco-läget, använda eco-driving eller den regenerativa bromsningen kan du spara upp till 15 procent energi. 
Temperaturstyrning och uppvärmning
Under extrema temperaturer, oavsett om det är plus eller minus, behöver ditt batteri använda extra energi för att kyla ner eller värma upp din kupé. Det kan krävas upp till 35 procent extra energi under vintern. Därför rekommenderas att du förkonditionerar din plug-in hybrid under tiden den fortfarande är inkopplad i laddstationen.
Räkna ut din uppskattade räckvidd

Justera inställningarna nedan för att se din faktiska räckvidd.

 

 

Räckvidden är angiven enligt WLTP-körcykeln och är uppskattade uppgifter som endast tillhandahålls i informationssyfte, enligt certifiering och som kan variera beroende på verkliga användningsförhållanden. Mer information får du hos din återförsäljare.

Laddtid

Beräkna din laddtid beroende på utrustning.

 

Bénéficiez d'une installation sur-mesure
DS Automobiles vous accompagne dans le choix et l'installation de la solution de recharge la plus adaptée à vos besoins : de la simple prise électrique domestique à l'installation d'une wall box avec notre partenaire Free2move eSolutions.
DS Connected Services
DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS-SYSTEM ERBJUDER DIG CHATGPT-TJÄNSTER

 

Röstigenkänningssystemet DS IRIS SYSTEM är redan mycket intuitivt och responsivt och innehåller nu SoundHound Artificial Intelligence som optimerats med ChatGPT API(i) Funktionen använder kraften från generativ artificiell intelligens med SoundHounds Chat AI-plattform. Den integrerar flera olika kunskapsdomäner i kombination med avancerade språkmodeller, som exempel ChatGPT API. Det ger snabbare och mer omfattande svar än tidigare DS IRIS SYSTEM-taligenkänningssystem. ChatGPT är integrerat i DS IRIS SYSTEM med hjälp av SoundHounds ljud- och taligenkänningssystem. Systemet utvecklas för att generera människoliknande svar som är baserade på djupinlärning, men eftersom det handlar om en ny teknik som fortfarande är under utveckling kan det hända att svar eller information inte är helt korrekt eller objektiv. Precis som med alla andra virtuella assistenter rekommenderar vi att du undviker att dela privat information och att du inte enbart förlitar dig på den information som tillhandahålls.   .

 

Din DS är nu berikad med ett innovativt system som låter dig utforska en helt ny relation med ditt fordon och som erbjuder en reskamrat som kommer att göra dina resor ännu säkrare och roligare.

Des services inclus à l'achat de votre véhicule

 DS Automobiles met à votre disposition un ensemble de Services connectés pour vous offrir le loisir de mieux apprécier chaque instant au volant : 

le Pack Connect One pour une période de 10 ans et, après souscription, le Pack Connect Plus, pour une durée de 3 ans, à partir de la date de garantie constructeur. 

SERVICES SUR-MESURE
ONLY YOU
Découvrez notre programme de services sur-mesure
Contrats de service
Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance

Juridisk information

 

Uppgifter om bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och räckvidd är angivet enligt WLTP-testförfarandet och blandad körning. Värdena kan variera och påverkas beroende på användarvillkor och faktorer som: laddfrekvens, körstil, hastighet, fordonsspecifikation, tillval, däcktyp, utomhustemperatur och temperatur i bilen. Vi reserverar oss för eventuella ändringar, avvikelser och fel. Kontakta din återförsäljare för mer information.