Hoppa till innehåll
DS 7 E-TENSE OPERA 4x4 360

DS 7 E-TENSE OPERA 4x4 360

KRAFTFULL OCH MAJESTÄTISK

DS 7 E-TENSE 4x4 360

DS PERFORMANCE-emblem

Den svarta grillen framhäver DS-emblemet, som smätler in mot den blanka svara listen, samt ger ett elegant och dynamiskt uttryck.

DS IRIS SYSTEM

DS 7 levererar ett immersivt körutrymme, med djärv teknik. Ta del av all viktig information med några få rörelser, tack vare en 12,3 tums digital förardisplay och den stora samt lättlästa 12-tums HD-pekskärmen. 

Attraktiva fälgar

De nya 21-tums aluminiumfälgarna BROOKLYN erbjuds endast med E-TENSE 4x4 360-version. Tillsammans med ”DS PERFORMANCE”-bromsoken kommer DS 7 alltid sticka ut från mängden. 

 

En behaglig interiör

DS 7 är utrustad med en interiör som är elegant in i minsta detalj. Upplev vårt nappaläder med pärlsömmar, som sätter en ”haute couture”-känsla i din DS 7 Opera. Klädseln består bland annat av klockremsmönster, som är designat enligt en ren fransk hantverkstradition och som lyfter sätenas utseende.

Tystnad och körkomfort

Njut av optimal ljudisolering, förstärkt med laminerat glas: DS 7 Plug-In Hybrid erbjuder en lugn och flexibel körupplevelse.

DS PIXEL LED VISION 3.0

För din säkerhet anpassar sig de intelligenta strålkastarna DS PIXEL LED VISION 3.0 till din omgivning genom att justera belysningen efter yttre förhållanden. Som exempelvis stad, landsbygd, väder, med mera. Med DS PIXEL LED VISION 3.0 styrs ljuset mot kurvor för att förbättra sikten i hörn.
HIFI-SYSTEM FOCAL ELECTRA®
På insidan av DS 7 kan du njuta av en unik ljudupplevelse med HiFi-systemet FOCAL Electra®. Upplev ett enastående ljud, tack vare 14 högtalare, inklusive en bashögtalare och en förstärkare med en total effekt på 515 watt.
Fokus på detaljer
Njut av en sofistikerad expertis på insidan som är tillägnad din komfort, med nappalädren Basalt Black eller Pearl Grey med elegant klockremsmönster.
Interiör Opera basalt nappaläder
Interiör Opera pärlgrå nappaläder

En plug-in hybrid med imponerande prestanda

E-TENSE 360 hk fyrhjulsdrift

Kraft och intelligens i komprimerad form

E-TENSE-drivlinan med 360 hästkrafter är en av de mest kraftfulla i sin klass. Tack vare fyrhjulsdriften blir körningen i DS 7 säkrare och mindre begränsad genom alla typer av terränger.

Expertis från en dubbel mästare

Mellan 2019 och 2020 vann DS Performance både konstruktörsmästerskapet och förarmästerskapet i Formel E. I vår utveckling av både drivlina och fjädring har vi hämtat inspiration från de båda mästerskapsvinsterna, vilket har möjliggjort för en enastående manövrering av DS 7. Tack vare vårt precisionsarbete har vi uppnått en kompromisslös balans mellan utmärkt kördynamik och absolut komfort.

SERVICES SUR-MESURE

Only You

Découvrez notre programme de services sur-mesure

Contrats de service

Gagnez en sérénité avec nos offres d'entretien et d'assistance