DS Premium Lease

Privatleasing med kostnadsfri uppsägning

Med DS Premium Lease upplever du fransk design och stilfull elegans under den period som passar just dig. Du privatleasar en helt ny DS i upp till 36 månader – när som helst efter 12 månader kan du välja att säga upp ditt avtal, helt kostnadsfritt.

Livet förändras och med DS Premium Lease kör du precis den modell som passar dig. För kanske har familjen vuxit så du behöver en rymligare bil? Med DS kan du alltid möta livets förändringar, med en bil som är lika välutrustad som den är väldesignad.

Allt du behöver göra för att ta del av DS Premium Lease är att betala en första förhöjd hyra från 8.000 kronor – därefter njuter du bakom ratten i din helt nya DS.

DS3 Frilaggd

DS 3

Premium Lease från 4.999 kr/mån*

En kompakt SUV som kombinerar elegans med komfort – DS 3 sticker ut med sina slående detaljer. Interiört erbjuder DS 3 hög materialkvalité, ett digitalt förarsäte och en överlägsen isolering från ljud och vibrationer.

DS 3 finns med två motorversioner: PureTech 130 Aut och E-Tense 100% elektrisk.

DS 4

DS 4

Premium Lease från 5.249 kr/mån*

Välutrustade DS 4 präglas av sofistikerade linjer längs karossen och en aerodynamisk profil. Kupén erbjuder en elegant interiör, med den senaste tekniken och med en ergonomi i världsklass.

Med DS 4 har våra ingenjörer skapat en effektiv och flexibel bottenplatta med fokus på design och prestanda. Den finns med 2 motoralternativ: Puretech 130 Aut och som E-Tense, 225 hk Plug-in hybrid.

DS 4
DS7 Frilaggd

DS 7

Premium Lease från 7.598 kr/mån*

Upplev en elegant och dynamisk SUV. Ta chansen och privatleasa nya DS 7, och få en premium körupplevelse full av äventyrskänsla och attraktiv design, för både vardagen och semestern.

Nya DS 7 är tillgänglig som plug-in hybrid med upp till 360 hästkrafter och kraftfull fyrhjulsdrift.

* Gäller ett begränsat antal bilar. DS Automobiles Sverige/K.W. Bruun Automotive AB förbehåller sig rätten att när som helst ändra priser, skattebelopp, tekniska uppgifter, utrustning, tillval och färgsättning. Vi reserverar oss för eventuella fel.

DS Premium Lease: avtalstid 12–36 månader efter första förhöjd hyra, 1 000–2 000 mil/år och serviceavtal ingår. Lägg till 500 extra mil/år från standardvärdet för 300 kr/mån. Priserna för DS Premium Lease är baserade på rörlig ränta och kan förändras vid justering av räntan, gäller även under pågående leasingperiod. Tidigast 11 månader från leasingavtalets startdatum äger leasingtagaren rätt att säga upp leasingavtalet med en kalendermånads uppsägningstid. Leasingavtalet minsta avtalstid är således 12 månader. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.