TEKNISKT AVANCERAT SUV-FÖRARSÄTE

Du kan individualisera all smart grafik på förarens 12-tums instrumentbräda. Scrolla på menyn direkt från ratten och se all körinformation som behövs.
Med sex lägen, inklusive DS CONNECTED PILOT och DS NIGHT VISION.

Den centrala 12-tumsskärmen används för att styra olika funktioner med lätta “virtuella” knapptryck eller via en kromkontroll med kristallinfattningar*.
Ger åtkomst till ett flertal funktioner, t.ex. komfort, media, uppkopplingar och Mirror Screen**.

*Beroende på version.
**Kompatibel smartphone krävs.

DS SAFETY: SER EFTER DIG HELA TIDEN

Bristande koncentration eller dålig sikt kan leda till riskfyllda situationer på långresan. DS SAFETY består av ett flertal viktiga funktioner som gör alla resor säkrare.

DS NIGHT VISION: se i mörkret

DS NIGHT VISION har utformats för att du ska kunna se bättre i mörkret. En infraröd kamera i grillen upptäcker fotgängare och djur upp till 100 meter framåt på vägen. Systemet hjälper dig att förutse och reagera på dessa faror.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: håll ögonen öppna

Våra ingenjörer har kommit på ett system som håller koll när du tappar fokus. Så fort du börjar visa tecken på trötthet och distraktion spelar DS DRIVER ATTENTION MONITORING upp ett varningsljud och ett meddelande visas på skärmen. Både dag och natt.

DS ACTIVE LED VISION: se och bli sedd

Iögonfallande och funktionella DS ACTIVE LED VISION användes för första gången på konceptbilen DS E-TENSE. Med en projicerande LED-strålkastare och tre vridbara LED-moduler. Dessa vrids horisontellt och vertikalt för optimal sikt beroende på rattens vinkel, hastighet och väderförhållanden.

DS LOUNGE: AVSLAPPNAD DYNAMIK

Njut av välbefinnandet och lugnet varje gång du sätter dig i förarsätet på DS 7 CROSSBACK. Innovativ teknik och banbrytande design ger oöverträffade nivåer av lugn, komfort och effektivitet.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: smidig och reaktiv

DS ACIVE SCAN SUSPENSION är en kamera med sensorer som snappar upp varenda liten ojämnhet i vägunderlaget.

Informationen förs sedan vidare till en dator som styr varje hjul separat, och justerar fjädringens hårdhet för maximal komfort.

HiFi System FOCAL Electra®: Den renaste formen av ljud

För ljudsystemet vände vi oss till FOCAL®, Frankrikes ledande leverantör av audio till företag, hem och bil. HiFi FOCAL Electra® är ett system av toppkvalitet bestående av 14 högtalare som noggrant placerats runt förarsätet för en unikt uppslukande lyssnarupplevelse.

DS PILOT: PROVA PÅ SJÄLVKÖRNING

Upplev total sinnesfrid på väg tack vare de senaste körhjälpmedlen på DS 7 CROSSBACK.

DS CONNECTED PILOT: att köra eller att köras

DS CONNECTED PILOT hjälper till med körningen och låter dig ta tillbaka kontroll över bilen när som helst. Ett steg närmare en helt självkörande bil. Det innovativa systemet justerar hastighet och avstånd till fordonet framför. Systemet tar även över styrningen så att DS 7 CROSSBACK lägger sig exakt rätt i filen. Hastighet och riktning styrs helt så att du ska kunna känna dig trygg och slappna av bakom ratten.

Avåkningsvarnaren fungerar bäst på körfält som är tydligt markerade på båda sidor (motorvägar och andra vägar med skilda körbanor).

*Beroende på land och hastighetsgränser.

DS PARK PILOT **: underlättad parkering

Ett nytt körhjälpmedel som automatiskt parkerar DS 7 CROSSBACK antingen parallellt med trottoaren eller på en vinklad ruta, utan att föraren behöver röra vid ratt eller pedaler. DS PARK PILOT upptäcker lämpliga parkeringsplatser för DS 7 CROSSBACK genom att köra förbi i högst 30km/h.

**Lanserades 2018.

DS ConnectedCAM: En kamera som spelar in allt som du ser under körningen

DS ConnectedCAM är ett kamerasystem som byggts in under den inre backspegeln för att ta och spara bilder. Informationen från kameran kan föras över till en smartphone med hjälp av WiFi-uppkopplingen.

Ladda ner DS ConnectedCAM™ för Android

Ladda ner DS ConnectedCAM™ för iOS

Som ägare till en DS får du automatiskt tillgång till alla tjänster i servicesortimentet Only You. Detta är en hörnsten i DS-upplevelsen, som inspirerats av dig och skapats för dig som ett tecken på vårt ansvar gentemot dig.  Dessa tjänster, som individanpassas och utformas för just dina behov, fortsätter att vara med dig långt efter att du köpt din DS.