RYMLIG INTERIÖR, ABSOLUT KOMFORT

I DS 7 CROSSBACK möts passageraren av oslagbart utrymme, särskilt i baksätet, där stolsryggen kan fällas ner från 23° till 32°. Sätena är tillverkade av ett högdensitetsskum som ger maximal komfort och bästa möjliga stöd. I framsätet finns även stolsvärmning, ventilation och massagefunktion (fem lägen som väljs på den centrala pekskärmen).

DS 7 CROSSBACK har det största bagageutrymmet i sin klass (555 liter), och ett innovativt lastsystem. Easy Access Pack* består av en motoriserad baklucka med handsfree-funktion. Öppna bakluckan enkelt fast du har händerna fulla genom att röra foten under stötfångaren.

*Med ingång och start utan nyckel.

Våra ingenjörer och tekniker har tagit alla sina kunskaper till hjälp för att garantera säker körning hela tiden och samtidigt skapa perfekt lugn och avslappning bakom ratten på DS 7 CROSSBACK.
DS 7 CROSSBACK har belönats med högsta betyg, motsvarande fem av fem stjärnor i krocktestet Euro NCAP.

MÅTT

MÅTT

Utvändig längd (mm)

4573

Utvändig bredd (inkl./exkl. backspeglar) (mm)

1906/2098

Utvändig höjd (mm)

1625

Hjulbas (mm)

2738

Volym bagageutrymme (liter VDA)

555 (1750 med nedfällbara baksäten)

Bredd bagageutrymme (mellan hjulhusen) (mm)

1201

Användbar invändig höjd (mm)

“581 (upp till 910 under taket)

Som ägare till en DS får du automatiskt tillgång till alla tjänster i servicesortimentet Only You. Detta är en hörnsten i DS-upplevelsen, som inspirerats av dig och skapats för dig som ett tecken på vårt ansvar gentemot dig.  Dessa tjänster, som individanpassas och utformas för just dina behov, fortsätter att vara med dig långt efter att du köpt din DS.

SKRÄDDARSYDD SERVICE