KRAFTFULLA MOTORER MED DYNAMISK PERSONLIGHET

Vår lyxiga SUV DS 7 CROSSBACK finns med bensinmotor. Dessa kraftfulla och högeffektiva motorer följer de senaste utsläppsnormerna (Euro 6.3) och utmärks främst genom sitt anmärkningsvärda drivmoment. Motorerna är nu ännu smidigare och mer lyhörda genom den nya automatlådan med 8 växlar. Andra tekniker, t.ex. 200 bars insprutningstryck eller Stop & Start-tekniken som finns i PureTech-motorn, garanterar lägre bränsleåtgång och CO2-utsläpp.

Enastående prestanda med bensinmotorerna PureTech 180 Automatic och PureTech 225 Automatic. För att uppfylla framtidens högt ställda krav har motorn ett flertal innovativa funktioner som minskar CO2-utsläpp.

Både bensinmotorn PureTech och dieselmotorn BlueHDi till DS 7 CROSSBACK följer redan Euro 6d-standarden för skadliga utsläpp, som börjar gälla 2020.

E-TENSE 4×4: HYBRID AV DS

Den kraftfulla laddhybridmotorn E-TENSE finns till DS 7 CROSSBACK, med 300 hästkrafters prestanda och effektivitet, fyrhjulsdrift och 60 km räckvidd i utsläppsfritt läge. Den unikt uppfinningsrika arkitekturen har utformats av ingenjörerna för att inte offra något utrymme i förarsätet eller bagageutrymmet.

Som ägare till en DS får du automatiskt tillgång till alla tjänster i servicesortimentet Only You. Detta är en hörnsten i DS-upplevelsen, som inspirerats av dig och skapats för dig som ett tecken på vårt ansvar gentemot dig.  Dessa tjänster, som individanpassas och utformas för just dina behov, fortsätter att vara med dig långt efter att du köpt din DS.