DS 3 CROSSBACK

Ett utrymme som andas lyx och komfort

DS 3 CROSSBACK
DS 3 CROSSBACK

FÖRFINING & EXPERTIS

Interiören av DS 3 CROSSBACK är en upplevelse i finess. Särskild omsorg har ägnats åt materialens kvalitet och utformningen av varje detalj.

Interiören av DS 3 CROSSBACK är en upplevelse i finess. Särskild omsorg har ägnats åt materialens kvalitet och utformningen av varje detalj.

DISTINKT DESIGN

Spektakulärt snygg panel direkt under pekskärmen. Touchkontrollerna och de två mittersta luftventilerna har en diamantform som för tankarna till DS-märket.

 

KONSTEN ATT INDIVIDUALISERA

Interiören till DS 3 CROSSBACK är en hyllning till parisisk lyx som är och förblir trogen DS stilfilosofi: individualisering. Välj din egen atmosfär på inredningen bland DS Inspirations, fem teman med helt olika distinkt karaktär.

DS LOUNGE

Den unika komforten och lyxen från DS.

DS 3 CROSSBACK erbjuder enastående invändig komfort för både längre och kortare resor. Både bak- och framsätena innehåller ett skum av dubbel densitet som givits en innovativ behandling för att skapa en inneslutande sittyta av hög kvalitet.

Våra ingenjörer har även försett DS 3 CROSSBACK med överlägsen isolering från vägens ljud och vibrationer, för att du ska kunna avnjuta dyrbara stunder av lugn även mitt inne i stan.

Koncentrera dig i stället på körglädjen och effekten av DS LOUNGE, särskilt det högpresterande HiFi-systemet FOCAL Electra®.

12 högtalare plus subwoofer perfekt utplacerade runt om i kupén ger en ljudupplevelse på 515 watt som är kort sagt otrolig i alla riktningar.

 

DIGITALT FÖRARSÄTE

DS 3 CROSSBACK har ett helt digitaliserat förarsäte som visar all körinformation rakt framför dina ögon som du sedan styr direkt i ratten.

 

Avancerad teknik och hög körställning låter dig helt och hållet fokusera på körglädjen.

PEKSKÄRM & DIGITAL DISPLAY

Kontrollerna till DS 3 CROSSBACK kommer du åt genom den breda 10,3-tums pekskärmen i HD, medan körinformationen visas på den 7-tums digitala displayen.

För maximal komfort kan du själv välja vilken information som ska visas på displayen, t.ex. hastighet, bränslenivå, körsträcka, hjälpmedel och vägvisare.

SKRÄDDARSYDD SERVICE