FÖRFINING & EXPERTIS

Interiören av DS 3 CROSSBACK är en upplevelse i finess. Särskild omsorg har ägnats åt materialens kvalitet och utformningen av varje detalj.

Interiören av DS 3 CROSSBACK är en upplevelse i finess. Särskild omsorg har ägnats åt materialens kvalitet och utformningen av varje detalj.

DISTINKT DESIGN

Spektakulärt snygg panel direkt under pekskärmen. Touchkontrollerna och de två mittersta luftventilerna har en diamantform som för tankarna till DS-märket.

 

DS LOUNGE

Den unika komforten och lyxen från DS.

DS 3 CROSSBACK erbjuder enastående invändig komfort för både längre och kortare resor. Både bak- och framsätena innehåller ett skum av dubbel densitet som givits en innovativ behandling för att skapa en inneslutande sittyta av hög kvalitet.

Våra ingenjörer har även försett DS 3 CROSSBACK med överlägsen isolering från vägens ljud och vibrationer, för att du ska kunna avnjuta dyrbara stunder av lugn även mitt inne i stan.

DIGITALT FÖRARSÄTE

DS 3 CROSSBACK har ett helt digitaliserat förarsäte som visar all körinformation rakt framför dina ögon som du sedan styr direkt i ratten.

 

Avancerad teknik och hög körställning låter dig helt och hållet fokusera på körglädjen.

PEKSKÄRM & DIGITAL DISPLAY

Kontrollerna till DS 3 CROSSBACK kommer du åt genom den breda 10,3-tums pekskärmen i HD, medan körinformationen visas på den 7-tums digitala displayen.

För maximal komfort kan du själv välja vilken information som ska visas på displayen, t.ex. hastighet, bränslenivå, körsträcka, hjälpmedel och vägvisare.