Självkörning:
300+ km (WLTP-körcykel)

Laddning:
80% på 30 minuter

Motor:
100 kW/136 hk

*Preliminära värden, endast för information. Föremål för godkännande.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE är det första fordonet från DS Automobiles som drivs av 100% el: en kompakt lyx-SUV som kombinerar avancerad teknik och finess. DS 3 CROSSBACK E-TENSE banar därmed vägen för en ny generation elbilar. Kan beställas från mitten på 2019.

TEKNIK OCH FÖRFINING

Upptäck den distinkta och lyxiga interiören där allt handlar om komfort.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE är en elbil som inte kompromissar. Vår 100% elektriska SUV har en interiör som helt anpassats efter dina behov, precis som våra bensin- och dieseldrivna modeller. Du kommer enkelt åt körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen.

Interiören är intuitivt utformad och tekniskt avancerad, med utmärkt isolering från ljud och vibrationer utifrån, så att du ska kunna fokusera helt på körglädjen.

DS DRIVE ASSIST

DS DRIVE ASSIST

Att köra eller att köras

Frigör dina tankar under långa resor tack vare den toppmoderna DS DRIVE ASSISTANCE. Den innovativa tekniken fungerar upp till 180 km/h och används för att positionera fordonet perfekt i körfältet och anpassa hastigheten till fordonet framför.

Systemet kan även stänga av och starta om motorn när trafiken tjocknar.

DS DRIVE ASSIST
DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Låt bilen parkera sig själv

DS PARK PILOT parkerar bilen helt själv utan att du behöver göra någonting med vare sig ratt eller pedaler.

Bara håll ner parkeringsknappen och njut av föreställningen. Systemet hittar själv en parkeringsplats som motsvarar storleken på DS 3 CROSSBACK

HEAD UP DISPLAY

HEAD UP DISPLAY

Håll ögonen på vägen

Hastighet, farthållare, vägskyltsläsare, körhjälpmedel och vägvisare: visa all information som behövs till körningen utan att någonsin ta blicken från vägen.

Tekniken användes först i stridsflygplan och visar viktig information på en genomskinlig display i färg direkt i ditt synfält.

HEAD UP DISPLAY

EN SIGNATUR MED PRESTIGE

Den begränsade upplagan La Première bygger vidare på D34:ans DNA och identitet, och utmärks av förfining och extrem detaljomsorg.

Den begränsade upplagan La Première bygger vidare på DS Automobiles DNA och identitet, och utmärks av förfining och extrem detaljomsorg.

DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Ljus på vägen utan att blända

Vår senaste framlykta DS MATRIX LED VISION ger helljus om natten utan att någonsin blända mötande förare. Dessa smarta strålkastare anpassar automatiskt ljusstrålen efter trafiksituationen med hjälp av kameran högst upp på vindrutan och bibehåller därmed en konstant och optimal körbelysning.

DS MATRIX LED VISION består av 3 LED-moduler för halvljuset plus MATRIX BEAM, en strålkastare uppdelad i 15 identiska och självständiga segment som tänds och släcks beroende på körsituationen.

DS MATRIX LED VISION
DÖRRHANDTAG SOM ÖPPNAS AUTOMATISKT

DÖRRHANDTAG SOM ÖPPNAS AUTOMATISKT

ADML PROXIMITY

Inom 150 cm upptäcker din DS 3 Crossback att du kommer. När du kommer i närheten av din DS 3 Crossback låser ADML PROXIMITY upp bilen automatiskt, och dörrhandtaget, som annars är osynligt, kommer fram ur dörren. Öppna och sätt dig bakom ratten.

När du lämnar bilen händer samma sak fast tvärtom: dörrhandtagen dras in i bildörren och bilen låser sig själv.

Lika bekvämt är det att starta motorn, utan nyckel. Bara tryck på startknappen på mittkonsolen för att starta och stänga av bilen.

DS 3 CROSSBACK E-Tense elmotor

DS 3 CROSSBACK E-Tense elmotor

Unik design

Lyssna till ljudet av tystnad bakom ratten till DS 3 CROSSBACK E-Tense, med 100% elektrisk motor på 100 kW (136 hk).

Elmotorn kombinerar kraft och flexibilitet och drivs av ett batteri som placerats strategiskt på plattformen och därmed ger exakt samma utrymme som i bensin- eller dieselmodellen.

*Preliminära värden, endast för information. Föremål för godkännande.

DS 3 CROSSBACK E-Tense elmotor

SKRÄDDARSYDD SERVICE