Självkörning:
320 km (WLTP-körcykel)*

Laddning:
80 % på 30 minuter

Motor:
100 kW/136 hk

*Preliminära värden, endast för information. Föremål för godkännande.

RÄKNA UT LADDTIDEN FÖR DIN ELEKTRISKA BIL

Räckvidden som omnämns överensstämmer med WLTP-körcykelns tester som nya fordon godkänns enligt. Räckvidden kan variera beroende på faktiska förhållanden och faktorer som hastighet, temperatur både inne och utanför fordonet och körstil. Laddtiden beror främst på hastigheten på ombordladdaren, laddningskabeln och vilken laddstation som används. Dessa värden kommuniceras för rent vägledande syfte och har därför inget allmänt värde. Kontakta din återförsäljare för mer information. Läs mer på www.dsautomobiles.se/wltp.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE är det första fordonet från DS Automobiles som drivs av 100% el: en kompakt lyx-SUV som kombinerar avancerad teknik och finess. DS 3 CROSSBACK E-TENSE banar därmed vägen för en ny generation elbilar.

TEKNIK OCH FÖRFINING

Upptäck den distinkta och lyxiga interiören där allt handlar om komfort.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE är en elbil som inte kompromissar. Vår 100% elektriska SUV har en interiör som helt anpassats efter dina behov, precis som våra bensindrivna modeller. Du kommer enkelt åt körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen.

Interiören är intuitivt utformad och tekniskt avancerad, med utmärkt isolering från ljud och vibrationer utifrån, så att du ska kunna fokusera helt på körglädjen.

DS PARK PILOT

DS PARK PILOT

Låt bilen parkera sig själv

DS PARK PILOT parkerar bilen helt själv utan att du behöver göra någonting med vare sig ratt eller pedaler.

Bara håll ner parkeringsknappen och njut av föreställningen. Systemet hittar själv en parkeringsplats som motsvarar storleken på DS 3 CROSSBACK

DS PARK PILOT
DS MATRIX LED VISION

DS MATRIX LED VISION

Ljus på vägen utan att blända

Vår senaste framlykta DS MATRIX LED VISION ger helljus om natten utan att någonsin blända mötande förare. Dessa smarta strålkastare anpassar automatiskt ljusstrålen efter trafiksituationen med hjälp av kameran högst upp på vindrutan och bibehåller därmed en konstant och optimal körbelysning.

DS MATRIX LED VISION består av 3 LED-moduler för halvljuset plus MATRIX BEAM, en strålkastare uppdelad i 15 identiska och självständiga segment som tänds och släcks beroende på körsituationen.

DÖRRHANDTAG SOM ÖPPNAS AUTOMATISKT

DÖRRHANDTAG SOM ÖPPNAS AUTOMATISKT

ADML PROXIMITY

Inom 150 cm upptäcker din DS 3 Crossback att du kommer. När du kommer i närheten av din DS 3 Crossback låser ADML PROXIMITY upp bilen automatiskt, och dörrhandtaget, som annars är osynligt, kommer fram ur dörren. Öppna och sätt dig bakom ratten.

När du lämnar bilen händer samma sak fast tvärtom: dörrhandtagen dras in i bildörren och bilen låser sig själv.

Lika bekvämt är det att starta motorn, utan nyckel. Bara tryck på startknappen på mittkonsolen för att starta och stänga av bilen.

DÖRRHANDTAG SOM ÖPPNAS AUTOMATISKT
DS 3 CROSSBACK E-Tense elmotor

DS 3 CROSSBACK E-Tense elmotor

Unik design

Lyssna till ljudet av tystnad bakom ratten till DS 3 CROSSBACK E-Tense, med 100% elektrisk motor på 100 kW (136 hk).

Elmotorn kombinerar kraft och flexibilitet och drivs av ett batteri som placerats strategiskt på plattformen och därmed ger exakt samma utrymme som i bensin- eller dieselmodellen.

*Preliminära värden, endast för information. Föremål för godkännande.

RÄKNA UT DIN UPPSKATTADE RÄCKVIDD