DS World

DS World

DS World är en unik plats, placerad på bästa läge i en storstad. Det är en flaggskeppsbutik som helt och hållet är tillägnad varumärket DS. DS World fungerar både som försäljningsställe och showroom med ambitionen att erbjuda dig en exklusiv upplevelse som även innehåller utställningar som reflekterar varumärkets värden genom samarbeten med prestigefulla partners.

Hittills har två DS World upprättats, en i Europa och en i Kina.
– DS World Paris, 33, rue François 1er , 75 008 PARIS, France
– DS World Shanghai, 759 Nanjing Road West, Shanghai, PRC.

DS World Paris

 

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Paris-savoir-faire

Historien om DS har fått ett nytt kapitel i sin Champs-Elysées-berättelse. Bilmärket DS hämtar sin inspiration från det bästa lyx- och konsthantverket från Paris. Dess utmärkande stil och sofistikerade finesser ger ett excellent erbjudande. För att framhäva värdet i produkterna återspeglar DS försäljningsställen samma elegans som lyxboutiquer har: mysig atmosfär, fantastiska produkter och material samt sofistikerad service med total uppmärksamhet till våra kunder för att säkerställa deras välbefinnande.

DS World Paris har en fasad i art déco-stil i tre våningsplan. Det är en unik plats i Europa som har inspirerats av det finaste inom fransk lyx. DS World Paris återspeglar själen som finns i den legendariska DS från 1955. Det är en paris-bo rakt igenom, från dess avtäckande i Grand Palais till upphörandet av dess produktion vid Eiffeltornets fot.

Upplevelsen av DS World Paris i korthet:
• ett försäljningsställe dedikerat DS3, DS3 Cabrio, DS4 och DS5
• rundturer i Paris med chaufför i DS-veteranbilar
• konstnärliga och kulturella evenemang, inklusive Fashion Week och konstmässan FIAC
• uthyrning av klassiska DS bilar för speciella evenemang

Du finner mer information om DS WORLD PARIS på www.dsworld.paris

Praktisk information:
DS World Paris
33, rue François 1er
75008 PARIS

Öppettider
Måndag till lördag: från 10:00 till 19:00
Tel: +33 (0) 1 5357 3308

DS World SHANGHAI

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai

DS World Shanghai öppnade för första gången i mars 2013 och är en unik plats som är 100% tillägnad varumärket DS och dess universum.

Med sina rötter i Paris inspireras bilmärket DS av det bästa lyx- och konsthantverket från Paris. Dess utmärkande stil och sofistikerade finesser ger ett excellent erbjudande. För att framhäva värdet i produkterna återspeglar DS försäljningsställen samma elegans som lyxboutiquer har: mysig atmosfär, fantastiska produkter och material samt sofistikerad service med total uppmärksamhet till våra kunder för att säkerställa deras välbefinnande.

Nyckelorden för varumärkets showroom i Asien är raffinemang, kundanpassning och franskt hantverk. Från ett arkitektoniskt perspektiv smälter DS World Shanghai in med omgivningen på den prestigefulla gatan Nanjing Road.

DS World Shanghai visar också märkets starka vilja att etablera sig i Kina med ett 70-tal DS Store som man planerar att öppna.

Odyssey_Experience-Client-DS-WORLD-Shanghai-ds-store

 

Med inspiration av fransk lyx innehåller DS World Shanghai bland annat:
• konceptbilen Numéro 9, en föregångare till DS-linjen
• en DS 23 Pallas som symboliserar DS-arvet
• banbrytande teknik med den välkända rekordbilen DS3 WRC
• franskt hantverkskunnande i form av en klädselverkstad
• en butik fylld med DS-merchandise

Du finner mer information om DS WORLD SHANGHAI på www.ds.com.cn/en/highlight/dsworld

Praktisk information:
DS World Shanghai
759 Nanjing Road West, Shanghai