Eldrift signerad DS

Eldrift signerad DS

Med vår djärvhet som drivkraft och viljan att innovera jobbar vi på DS med att utveckla framtidens elbilar. År 2012 bröt vi ny mark med DS 5 Hybrid 4×4 som integrerade hybridteknik med HDi Dieseldrift. Sedan 2014 deltar vi också i Formula E, det första mästerskapet för elektriskt drivna ensitsiga racingbilar. Det get en möjlighet för våra ingenjörer att utmana gränserna med hjälp av framtidens teknologi. DS E-TENSE Coupé, med två fullt elektriskt drivna motorer är ett resultat av våra tester utförda på racingbana.

Vi är stolta över den expertis som vi har skaffat oss och vi anstränger oss var dag för att du ska få ut maximalt av vår forskning. Detta kommer att bli verklighet i samband med att vi lanserar våra elektriska bilmodeller, igenkännbara med betäckningen ”E-Tense” och först ut kommer DS 7 Crossback E-Tense 4×4. DS Automobiles första plugin-hybrid.

 

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4

visuel access ds 7 4x4Efter 10 år forskning är vi stolta över att presentera vår första plugin-hybrid, DS 7 Crossback E-Tense 4×4, som kommer att lanseras under våren 2019. Modellen bär varumärkets framtid på sina axlar, då vi planerar att lansera en ny hybrid eller fullt eldriven modell varje år. Med Spririt of Avant-Garde som ledord har DS Automobiles inte inte upphört att förvåna och driva utvecklingen framåt.

DS E-TENSE

compo access ds e-tenseTack vare den kombinerade kraften från två elmotorer, som utvecklar 402 hästkrafter på bakhjulen, kan DS E-TENSE förena högprestanda och respekt för miljön. Med ett Lithium-Ion-batteri som tillåter en körsträcka på 310 km har DS E-TENSE en maxfart på 250 km/h (på avstängd bana) med signifikant reducerade CO₂-utsläpp.

LÄS MER OM DS E-TENSE