December 6, 2019

DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid är här

– med premiumkänsla och 58 km elektrisk räckvidd

DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid är här

Hybridteknik och elektrisk drift har aldrig varit mer spännande än nu. DS nya SUV DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid är här och redo för de svenska vägarna.

DS Automobiles lanserar nu sin plug-in hybrid DS 7 Crossback E-Tense. Med upp till 58 km elektrisk räckvidd, med fyrhjulsdrift och upp till 300 hk är den exklusiva SUV:en redo att elektrifiera Sveriges vägar.

Franskt exklusivt hantverk med inspiration från Haute Couture och de franska modehusen präglar DS som bilmärke. Allt från teknik till interiör och kaross har formats för att skapa en exklusiv premiumkänsla.

DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid är utvecklad med DS innovativa hybridteknik som kombinerar bensin- och elmotorer. I hybridläge nås totalt 300 hk och med hjälp av Brake-funktionen kan batteriet laddas under tiden som bilen kör vilket förlänger den elektriska räckvidden. Körning är dessutom tyst och mycket behaglig oavsett vilket körläge som är aktivt.

DS är ett franskt exklusivt hantverk och det är märkbart ända ned i sömmarna på den noggrant valda sätesklädseln och på instrumentpanelens elegant formade struktur.

Beställ din DS 7 Crossback E-Tense Plug-In Hybrid redan i dag så du också kan uppleva fransk premiumkänsla.