Utforska

DS 7 Crossback är den första av den andra generationens modeller från DS Automobiles och en utomordentlig SUV. Designad med känsla för franskt exklusivt hantverk är DS 7 Crossback sofistikerad och snabbt igenkännbar. Det distinkta mönstret DS Wings smälter sömlöst in i den spektakulära ljussignaturen.

Från sidan framhävs den unika silhuetten av väl utformade aluminiumfälgar. Med DS ACTIVE LED VISION-strålkastare formade som smycken, fullbordas en fulländad SUV där innovation möter design. DS 7 Crossback kommer i flera versioner och kan, utan att ge avkall på exklusiviteten, modifieras efter eget önskemål.

01_DS7_CROSSBACK

När du låser upp DS 7 Crossback aktiveras de juvelliknande strålkastarna. Se bättre i mörker och dra omgivningens blickar till dig tack vare DS ACTIVE LED VISION. En kombination av teknik och form som gör ditt liv säkrare.

02_DS7_CROSSBACK

Med inspiration från konceptbilen DS E-TENSE har bakljusen 3D-Full-LED ett tredimensionellt mönster likt kristaller. Ett förtrollande sätt att ytterligare förstärka attraktionskraften hos DS 7 Crossback.

03_DS7_CROSSBACK

Som en hyllning till Paris är interiören i DS 7 Crossback trogen DS filosofi om möjligheten till individuell anpassning.

Därför erbjuder vi fyra koncept som vi kallar ”Inspirations”, som är formgivna för att tillmötesgå din egen smak och dina egna önskemål.

06_DS7_CROSSBACK

Starka sidor

”Varje material och varje detalj är ett uttryck för att vår inspiration är hämtad från Haute Couture.”

Thierry Metroz, designchef för DS Automobiles

I linje med traditionen inom kvalitetshantverk är varje detalj och varje material som används till DS Inspiration noggrant utvalda och bearbetade. Exempel på detta är användningen av riktigt trä, Alcantara-läder, Nappa-läder och till och med Guilloché-mönster inspirerat från det allra främsta inom klockhantverk.

23_DS

Teknik

Versioner

DS 7 Crossback Elégance - Pris från 274.900 kr

Utrustning som ingår:

Lättmetallfälgar 17” Berlin
Nyckelfritt startsystem
Inspiration ”Bastille” textilklädsel

Läs mer om motoralternativ, utrustning och pris på tillgängliga versioner:

DS 7 Crossback Prestige Business - Pris från 348.750 kr

Utrusning som ingår:

Lättmetallfälgar 18” Buenos Aires
DS Connected Pilot
Inspiration “Bastille” textilklädsel

Läs mer om motoralternativ, utrustning och pris på tillgängliga versioner:

DS 7 Crossback Exclusive Premium Business - Pris från 451.750 kr

Utrustning som ingår:

Lättmetallfälgar 18” Buenos Aires
12,3″ pekskärm
Inspiration “Rivoli” Läderklädsel

Läs mer om motoralternativ, utrustning och pris på tillgängliga versioner: