Utforska

Genom att kombinera elegans, komfort och teknik sticker den kompakta SUV:en DS 3 Crossback ut från mängden. Den karaktäristiska formgivningen förstärks av detaljer som gör DS 3 Crossback både modern och sofistikerad med ett kraftfullt uttryck.

DS 3 Crossback kommer snart till Sverige men du kan redan nu anmäla ditt intresse för denna exklusiva SUV.

Post-production : Astuce Productions

Upptäck stilen och finessen med dörrhandtagen som endast sticker ut från karossen när du behöver dem. Annars är de elegant infattade i karossen för att inte bryta av den strömlinjeformade silhuetten på din DS 3 Crossback.

02-DS-ConvertImage

Nu kan du alltid köra med helljuset på utan att någonsin blända dina medtrafikanter. DS 3 Crossback är utrustad med den senaste generationens strålkastare DS MATRIX LED VISION som läser och bländar av i riktningar där medtrafikanter befinner sig.

03-DS

När du sitter bakom ratten på DS 3 Crossback är du i centrum för din omgivnings uppmärksamhet. DS 3 Crossbacks kurviga silhuett och kraftfulla hjul ger denna kompakta SUV en avantgardistisk stil som utstrålar både styrka och känsla.

04-DS

 

Trots sin kompakta storlek bjuder DS 3 Crossback på ett exceptionellt utrymme invändigt. För att göra din körning så bekväm som möjligt har vi inkluderat en mängd praktiska och funktionella utrymmen, ett fällbart baksäte och ett bagageutrymme på 350 liter.

Även den till 100 procent eldrivna DS 3 Crossback E-Tense har designats för att ge dig samma komfort som de bränsledrivna motorerna, utan att kompromissa på det invändiga utrymmet eller storleken på bagageutrymmet.

05-DS