Utforska

Genom att kombinera elegans, komfort och teknik sticker den kompakta SUV:en DS 3 Crossback ut från mängden. Modellens karaktäristiska formgivning förstärks av detaljer som gör både den modern och sofistikerad.

Post-production : Astuce Productions

Du kommer att bli förbluffad av dörrhandtagen som endast sticker ut från karossen när du behöver dem. Övrig tid är de elegant infattade i karossen för att inte bryta av den strömlinjeformade silhuetten på din DS 3 Crossback.

02-DS-ConvertImage

Med den senaste generationens strålkastare, DS MATRIX LED VISION, kan du köra med helljuset på hela tiden utan att någonsin blända dina medtrafikanter.

03-DS

När du sitter bakom ratten på DS 3 Crossback kommer du att vara i centrum för din omgivnings uppmärksamhet. Dess kurviga silhuett och kraftfulla hjul ger denna kompakta SUV en avantgardistisk stil som utstrålar både styrka och känsla.

04-DS

Trots sin kompakta storlek bjuder DS 3 Crossback på en exceptionellt utrymme invändigt. För att göra din körning så bekväm som möjligt har vi inkluderat en mängd praktiska och funktionella utrymmen, ett vikbart baksäte och ett bagageutrymme på 350 liter.

Även den till 100% eldrivna DS 3 Crossback E-Tense har designats för att ge dig samma komfort som de bensin- och diesel-drivna versionerna, utan att kompromissa på det invändiga utrymmet eller storleken på bagageutrymmet.

05-DS